Spánok 4-mesačného dieťatka

karolina2121
11. júl 2023

Prosim poradte ak ste tym presli. Mam babatko ktore doteraz pekne spalo. Uz 2 tyzden zacalo spavat len 30 minutovky a horsi sa to niekedy uz len 20 minut alebo len 10 a zas je hore. A tak dookola cely den. V noci potom ok bude sa tak 2x na papanie. Je uplne jedno ci ju mam v kociku postielke nosici stale sa proste zobudi. Mam este 3 rocneho takze je to dost narocne kedze ani na ihrisko nemozeme ist lebo nepospi a potom krici v kociku ani v nosici nechce byt. Prve dieta tiez tak spavalo potom to preslo ale kedze nemal surodenca nebol to taky problem. Teraz ma chyta zufalstvo ako to zladit aby sa starsi necitil odstrceny. Do skolky ide az v septembri.

petamich
11. júl 2023

zial nic s tym nespravis, je to faza, kedy si nevedia prepojit spankovy cyklus a tak sa budia 🤷‍♀️ nam po case pomohlo, ze som si odsledovala kolko cca. ma ten jeden cyklus a napr. ked som uspavala na balkone v kociku, tak po 30 min. som ho sla drncat opat, aby sa nic nezmenilo pri prechode do dalsieho cyklu - na toto bol citlivy, ze uspala som nejako a potom prelozila, vyklopila, nedrncala, skratka nieco sa zmenilo 🙂

karolina2121
autor
11. júl 2023

@petamich len co zatial so starsim tak mi je ho luto ze sa mu nemozem venovat bo len uspavam vkuse 😥

cookie29
11. júl 2023

okolo 4m je regresia... ved chod na ihrisko, drobceka vezmi na ruky alebo ak mate travu, daj deku a nech si lahne a stars sa pri vas hra...

gelifil
Autor odpoveď zmazal
Zobraz