Ahojte, posledné dni dcérka nechce cez deň spávať, taka hodinka a pol na cely den ..voľakedy dokázala spať v kočíku aj 2 hodiny s teraz spáva minimum aj v tom kočíku, doma ju uspať musime na rukách aby zaspala výnimočne zaspí aj inak.... večer vždy chodí spávať niečo medzi 8-9 ako inak na rukách... trošku ju trápia aj zubky ma biele ďasná ... niejaky rady?
My máme 5 mesačnú a v 4 mesiacoch sme na tom boli rovnako, cez deň spinkala po polhodinke 3-4x, večer ťažko zaspávala, len na rukách, v noci sa budila dosť často, mala aj bdelé okná počas noci. Je to zrejme spánková regresia. U nás to trvalo asi mesiac, teraz sa jej spánok ako tak upravil. Treba to len nejako vydržať. Mňa už potom z nosenia bolel chrbát tak som skúsila dať si malú k sebe do postele a hladkať ju, skúsila som uspávať kojením, nepomáhalo nič. Ale akosi sa to postupne zlepšuje, skracuje sa čas uspávania, aj v noci sa budí menej často. Cez deň nám ale funguje kočík na balkóne, takto potiahne minimálne hodinu a pol až tri hodiny spánku. Držim palce a pevné nervy 🙂
Šatka, nosič