Spánok 3-týždňového bábätka

14. okt 2024

Ahojte , poradte prosím lebo už som na nervy z toho. Mám 3 týždňové dietatko plne dojčené.Non stop by chcela byť na prsníku.Problém máme s grckaním lebo ona aj zaspáva na prsníku potom si neodrgne a keď ju položím do postielky o 2 minúty je plač a vyjde jej mlieko a znovu len na prsník sa pýta lebo nevie zase zaspať.Cumlík väčšinou odmieta.Doktor nám predpísal a odporučil Nutriton na zahustenie no nevšimla som si velky rozdiel grcala aj tak vela.Kto stym ma skusenost davali ste celu tu davku co treba vymiesat ci len tak 1-2 lyzicky?

gelifil
14. okt 2024

Nic umele som nedavala

anjelicek26
14. okt 2024

Ten nutriton vam dal gastroenterolog? ALebo len pediater? Treba to pozriet na sone... plus poloohovanie je a - o v tomto pripade... klinovy vankus pod madrac a nosic...

autor
14. okt 2024

@anjelicek26 máme všetko aj klinový vankúš , len pediater

anjelicek26
14. okt 2024

Tak skuste to gastro, niektore veci sa riesia operacne, a aj keby nie, vie ti velmi dobre poradit este veci, co vas mozno nenapadli. Drzim palce, nech nieco pomoze.

rurutiax
15. okt 2024

Moja bola na UM a vracala pravidelne prúdom. Skúšali sme rôzne mlieka aj AR na grckanie, ale nič nepomáhalo. U nás pomohol až čas a vyrástla z toho. Niekedy nemusí byť problém, len niektoré bábätká grckajú viac.

autor
15. okt 2024

@rurutiax ano to nie je az taky problem len nevie mi zaspat lezi a grcka , zaspi na prsniku , ale zobudi sa na grckanie aj teraz uz 2 hodiny je hore lebo nevie zaspat a place ked nedostane prsnik , dudlik nechce aj z toho len grcka ked ma v ustach ja uz neviem :D