Ahojte , od včera spí dcérka už vo svojej izbičke. Doteraz mala posteľ pri našej a mladší syn 1r spí s nami v posteli. Rozhodli sme sa že jej dáme posteľ do izbičky a skúsi tam spinkať nakoľko veľa krát ráno ju mladší syn zobudí. No lenže o 6 ráno už prišla k nám či si môže ľahnúť k nám do posteli. Vidím na nej že sa aj teší ale že by aj pri nás bola. Keď som ju dnes uspávala , tak zvyknem že vždy sme si ľahli spolu a zaspali sme pri sebe a potom išla do postielky lenže , táto posteľ unesie len ju čiže teraz som vedľa posteli na zemi na tuli vaku a ležím pri nej a čakám kým nezaspí, dnes že ona chce ísť vedľa mňa tak chvíľu tam bola a potom ze už ide do postielky. Neviem, s mužom sa rozprávame o tom že či to nie je skoro, či to neprehodíme naspäť .. nechcem aby bola smutná alebo mala depky z toho že tam je sama :/
Fakt neviem kam sa všetci tak ponáhľajú. Milujem spať s mojimi deťmi. To objímanie v noci a ráno. 🥰
@mamamasama aj ja to milujem, aje teraz ked je velky sa radi pomojkame. Ale spolocne spanie ma celkom preslo ked mi skoro vykopol oko... Tazko vysvetlovat, ze ten monokel mas zo spanku s dietatom
@viestta 🙈🤣🤣🤣 Tak to by som ho potom už asi aj ja vysáčkovala
@viestta tento týždeň sa mi snívalo, že boxujem v ringu. Totálna nočná mora, dostávala som riadne do držky. Zobudím sa a zistím, že to ma mladší pätami bombuje do ksichtu a takto sa to pretavilo do podvedomia 👌🏻 NIKDY - VIAC. A nech sa chytá za hlavu kto chce 🙄
@mamamasama ano aj ja to milujem, ale keby syn nebudil staršiu tak ona spí s nami aj do 5 rokov hádam .. len takto to nemám ako inak vyriešiť:D
@niky_55 my púšťame z tohto dôvodu biely šum. Spíme v spálni piati, aj keď priznávam, že máme gigantickú posteľ.
Spolocne spanie je fajn, pokial vyhovuje vsetkym... ale ak sa deti navzajom budia, nevyspi sa nikto, lebo ty potom musis uspat nie jedno, ale dve deti... a kvalitny spanok je velmi dolezity...
Pripadne varianta, ze ju uspis v spalni, aby ste mohli vedla seba zaspavat a potom ju presunut do svojej izby. Inac tym mensim posteliam som vobec neprisla na chut. Ved aj pocas choroby alebo ked pride zly sen, tak je fajn mat moznost si lahnut k dietatu do postele. Priladne zvazit vymenu postele.
Kazde dieta je veru ine... Maria bude mať v októbri 3r ale bude ešte pri nás. Keď si to tak vezmem tak aj staršie boli s nami, Melánia vždy pri mne spala, keď mala mladšia 11m tak išli do izby, ale bola odo mňa asi 4metre...teraz mám dve mladšie pri sebe a ani neplánujem dat Máriu hore, pri jej presadzovani by skončila dole pri mne na prizemi😂 a ona sa ešte budí v noci, plače...
@zuzanaete ano už kukam po inej posteli akurát ktorá bude pevnejšia a udrží aj dospelého :D tak musíme niečo vymyslieť, lebo tie zaspávačky spolu by mi bolo ľúto nemať, máme to zatiaľ síce na obed ze spíme spolu v našej posteli ale aj tak to večerné uspávanie by som rada mala.
@mamamasama aj my púšťame ale aj tak sa zobudia navzájom niekedy :D
Kúp normálnu veľkú posteľ a uspávaj ju tam vo svojej izbe. Nevadí, že ráno príde.
@niky_55 chce to len zvyk. Náš syn spi vo svojej izbe sám od 2 rokov. Mladšia ma 1,5 roka spi s nami v spálni v postieľke svojej ale čakám kým prespí celú noc aspoň ze mesiac každú noc. Zatiaľ sa budí stále. Potom už budú spolu vo svojej izbe.
Ja by som už malú nebrala spat. Nie je to skoro na 3r podľa mňa aby spala sama.