Ahojte , neviem či je tu niekto kto mal podobný “problém” ale chcela by som sa poradiť ohľadom toho,že syn 3 mesiace a je na UM , v noci spával dobre zobudil sa po 3-4 hodinách a do rana tak 2-3 krát. No momentálne sa začal budiť každé 2 hodiny a do rana sa zobudí aj 6x. Pije 120ml a neviem či mu mám zvýšiť na noc dávku alebo ako docieliť aby spal dlhšie ? Cez deň mi vypiť viac nechce ale zasa to nechcem prehnať. Cez deň ak sme doma pospi max hodinu 2 krát za deň ale ak sme v kočíku pospi aj 3 hodiny. Funguje niečo aby spal dlhšie alebo to môže byt kľudne aj regresia? Už som z toho dosť unavená aj keď viem že to ma niekto horšie tak je to dosť skok od toho ako to bolo pred tým 🙃
Myslím ,že každe dieťa ma také obdobie. Aj môj syn naprv vstával každe 2 hodiny.. neskor som ho nakrmila pred spaním, a vstal až ráno okolo 4tej, a spal ďalej do 7...už som sa aj tešila ,že sa konečne skončilo vstavanie každe 2 hod..😆a po mesiaci sa rozhodol znovu vstavat každe 2 hod.😃
@monita12345 on pije pred tým ako ide spať každý deň ale aj tak sa budí
@dejzy10 aj ja som ho krmila vzdy pred spaním no aj tak sa mi budil kazde 2 hod...normalne mi potom zacal spat az okolo 7 mesiaca.,ale každe bábo je iné
@dejzy10 kazde dieta je ine a ine obdobia ;) ja som aj my sme mali obdobie ked spala lepsie ale obdobie ked nespali sme.skoro nic hlavne pri zuboch ;) mozu trápiť zubky ktore sa tlacia ;) alebo potrebuje sa "napit"