Ahojte, mám 3 a pol mesačne bábätko. Chcela by som sa spýtať či spia vaše bábätka zavinuté v zavinovačke alebo v spacom vaku. Moja dcérka je zavinutá v plienke a ešte je v zavinovačke ktorá je na suchý zips ale viac krát sa stalo že sa odkopala a onedlho už jej bude aj malá. Mohli by ste mi niektorá poradiť? Prípadne aj presný typ s ktorým ste úplne spokojná? 🙂
Od narodenia v spacom vaku. Neskusala si?
V tomto veku som zacala zavinovacku rozvolnovat a postupne sme presli na spaci vak...hlavne som sa bala, ze keby sa mi pretoci v zavinovacke tak co potom a bola viac pohybliva a kolkokrat som sa zobudila a nasla ju sklznutu v tom previazani zavinovacky, drzal ju gombik.. Takto som trochu kludnejsia
@petronellla87 no zvyknem ju zaviazať mam akoby takú šatku 😀en som tak uvažovala či by nebol ten spací vak lepší
@beata_k práveže nie, ste spokojná?
@kitycat no veď tiež sa bojím niekedy lebo sa vie odkopať z tej zavinovačky, len neviem aký vak mam kúpiť lebo toľko ke tychh druhov..
Obe deti mam od narodenia v spacaku. Nikdy som ich nezavinovala.
Ahoj moja je rovnako stara a tiez spi v zavinovacke, aj ked jej uz trocha trcia nohy😅 ale ked ju dam spat nezabalenu spi mi max pol hodinu. Nemas na perinke tie pasy na uvazovanie? Suchy zips je naprd🙂