Ahojte. Chystáme sa cez víkend na celodenný výlet. Synček spáva takmer rok poobedný spánok doma v postieľke. Myslíte, že v kočíku mi ešte zaspí? Pred tým spával len tam. Ale teraz sa toho obávam keďže je starší a vnímavejší, že či tam bude vôbec chcieť ležať 🤦♀️
Napíšte mi vaše skúsenosti prosím, ďakujem. 😊
Ja mam taku skusenost s mojimi detmi, ze ked kolo roka prestali spavat v kociku, uz v nom nezaspali. Naposledy, ked som sa mladsieho pokusala uspat v kociku, to mal 23 mesiacov, mi z neho zajazdy vystupoval, samozrejme, ze v nom nezaspal
Bud tak alebo tak. Maloktore dieta to postrieda v pohode..Moja spia doma. Aj to od 2r vedia vymyslat..
Syn mal vyse 2 rokov, ked mi konecne na obed zaspal v posteli. Dala som ho sediet, a ked zaspal, potiahla som kocik do lahu
ak bude unavene dieta bude v nom sedieť nemusis ho ani uspavat a zalomi aj same od vycerpania nikdy som neuspavala dieťa v kociku ale na vyletoch spali ako zabity
Moja ma dva roky, tiez spi vyhradne v postielke cez den ale boli sme v zoo a zaspala aj v kociku. Ja myslim, ze ked bude unaveny zaspi a ked nezaspi no svet sa nezruti ked jeden den nebude cez den spat. Zaspi aspon vecer skor alebo po ceste v aute.
Moja bude mat ochvilu 2r. do 1r. a 2.mesiacov spala len v kociku, odvtedy v postielke, ale ked ju beriem von na ihrisko ci prechadzku,tak sa unavi a uz ju beru driemoty v kociku alebo rovno odkecne :D. Ja si myslim,ze aj tvoje zaspi, ked to malo vo zvyku. Kamoskine zase v kociari spalo max.10x od narodenia (su rovesnicky) a ak je jej mala unavena, v tom kociku nikdy nezaspi, proste nikdy si tam nezvykla pospat, takze to ostalo nezmenene.
Ďakujem vám za odpovede 🙂 skúsim, uvidím. Ale tiež si myslím, že zaspí. Lebo cez obed mi zaspí do 5 minút čo je unavený 🤷♀️😄
Ak nezaspi po ležiačky, tak ho to v sede zlomí si myslim, tak isto aj moje deti, uz len to vozenie je uspávacie, sem tam nejaky tankodron