Ahojte, syn 2 roky , nikdy nebol spáč taky ze bezproblemovy, stale ma potrebuje k spanku, nezaspi s otcom napriklad, kazdy vecer somnou ľahne a zak zaspi, no a tu je problem č. 1 - este stale sa mi budi s revom do polnoci minimalne 1x, stale musim prist ja, a druha vec uz dvakrat sa mi stalo ze ak sme rano vstali cca o 9:00 tak poobede som ho nedala spat ani neviem ako hodinu dve sme lezali a nic a vecer tym padom spal aj o 20:00 už, ale budil sa rovnako… ja už neviem ci ho nedavat spat vobec cez den, lebo on je unaveny dakedy a zaspi a niekedy proste nechce … ale najviac ma trapi ta noc, to este stale nikam ist nemozem lebo neviem kedy a či sa zobudi a bude ma pottebovat… na ceste 2 bábo a ja som strasne zvedava co oni doma urobia ked ja budem v nemocnici 😕
@mclissa skusali sme, nechavala som ho, no on začne revať jak najaty, pobudi celu bytovku , dokazal by revat do rana. Vydrzala som to max polhodinu taky rev, dalsi den bol zachripnuty… ja to takto robit nechcem
Bude ti revat dovtedy dokedy mu to povolis. Vie, ze mu vzdy ustupis preto neprestane dokedy neprides. Zial ked nechces sama tak inak poradit neviem. Bud sa zatnes a vydrzis zo par dni alebo nech teda spava s tebou. My sme mali obdobie ked mal rok, revaval, tak som chodila do izby kazdych 10 minut, polozila ho, ukludnila a odisla, aj ked som prisla do tej izby 100x tak som ho nevzala. A urobila som vzdy to iste, prisla, ukludnila a odisla. Zo tri dni to vydrzal, poreval. Potom to preslo. Bez placu to asi nepojde ked je navyknuty na teba. Zle si si ho naucila.
Bud budes davat na rady matiek co maju vychovu 80te roky cize co mu ustupujes ,nechaj vyrevat sak to je len decko a mava s tebou, alebo pojdes za nim stale ked ta bude potrebovat .
Ano mozes nechat vyrevat ,on prestane aj plakat po par dnoch lebo vie ze nikto nepride ,chudak vzda to…😣
Nebude ta potrebovat cely zivot ,je maly chybas mu ma svoje potreby chlapcek.
Si jeho mama.chce mamu ,nie otca je to uplne normalne
@biglovemom tak ocividne jej to vadi, ze je stale nalepeny na nej pri spanku, inak by radu nehladala 🤷♀️
Aj ja som alwbo manzel pri 2r... ale ma pevny rezim. O 7 ho budim a na obed mi spi... a do pol 9 vecer tiez.
@mclissa ja viem len asi si neni vedoma nasledkov „necham dieta vyrevat“ a nemam rada ked niekto tlaci mamicke takemu malemu dietatu do hlavy ze to akoze robi naschval 🤦🏼♀️
@biglovemom ale vsak ona ho nechce nechat vyrevat. Ci co. Nepochopila som ta.
@mclissa snad to nechce robit… pisala som vseobecne na 80roky nech nejde tou cestou ako ho to naucit.
@biglovemom aha ano uz som pochopila.
@mclissa 😊
A preco s nim stale chodis spavat? Vsak ho uloz do postielky nech spi. Preco mu stale ustupujes?