Spánok 2-ročného syna

honey666
22. okt 2023

Ahojte chcem sa len poradiť. Syn uz momentalne 2r, od narodenia spanok uz ani nepamatam proste stale som riesila spanok, dojcenie kazdu hodinu atd to uz davno neriesim nekojim uz presli sme si tym, no ale k veci, uz priblizne od 1,5 roka ano prespi celu noc ale vzdy sa musi po zaspati zobudit o 30-60 minut pripadne do polnoci s plačom, neviem si to uz vysvetliť, či to je preunava či to su nočne mory zle sny, či len je zvyknuty že pridem taky čas. Niekedy ma dni že sa nezobudi a aj ked sa prebudi tak zaspi bez plaču znova. Ked taky čas začne plakať, chvilu akoby nevnima ale čaka že pridem a pytam sa ho či sa chce napiť, či mal zly sen, vzdy povie ano, a aj sa napije, uložim ho a hovorim aby neplakal že som tu stále, no a tak zaspi a spi v podstate normalne do rana . Spi s nami v prirazenej postieľke. Je to uz o 100% lepsi ten spanok ako býval ale len sa chcem poradiť. Či mu je zima , to neverim, ma pyzamo a spaci vak normalne, mame urcite okolo 21 stupnov, a či mu je horuco to tiez neverim lebo ani ho nemozem nechat len v pyzame lebo sa odkopava a od 4 rana sa budi len a tlači kumne. cize neviem uz. Mate to niekto podobne ?