Maminy prosím radu ako prehodiť synov režim spánku , postupne sa mu prehodila noc na deň ... Je to šialené , ja viem 🫣 nikdy sa mi ho nepodarilo naučiť na režim vždy si šiel svoje čo sa týkalo spánku , keď bol unavený tak zaspal a málokedy sa mi zadari ho dlho udržať hore , keď zaspal tak jak "mŕtvola" a za nič na svete zobudiť ... Starostlivosť o neho je na mne rovnako ako aj všetko v domácnosti priateľ mi nepomôže ...áno mala som si nato dávať pozor skôr ale už je to v štádiu extrému , už to musím napraviť pretože nevladzem už takto fungovať už sú to skoro 2 mesiace a je to čím ďalej tým horšie ...
@nairia ťažko popísať ako vyzerá nás deň ... Keďže najviac akčný je v noci ... Kým normálne riadne zaspí to trvá aj do 7 rána dnes do 13 ... Medzi tým si dáva spánky čoby mal mať cez deň ... Dokým sa to pokašlalo mal spánky dva počas dňa , skúšala som ho prehodiť na 1 ale nešlo to , potreboval dva a potom aj to ako sa čas prehodil ... Už to šlo z kopca ..
@denca228 uf, no mas to riadne naprd. u nas zacala takto nieco po roku divocina v noci a tiez byvala mala hore (2h bolo ale maximum) a ani za svet spat. ja som to riesila tak, ze ziadne svetlo, nic. a potom to nejako aj preslo samo od seba.
ale jedine teda ako si pomoct, tak ho skratka cez den nenechavat vyspavat a v noci sa s nim nehrat, ja som nijak sa nezapajala. chcela sa ist hrat- nech sa paci, ale ziadne svetlo, ja som sedela na gauci a dookola opakovala, ze je noc a treba spat.
jasne, ze to nepojde zo dna na den, ale urcite treba vydrzat..okolo roka byvaju tieto spankove regresie. u nas to bolo narocne, lebo 2 spanky vela, 1 malo, cize toto vsetko sa potom odrazalo na nocnom spanku. a teda uz cca v 15m mala len jeden denny, ked sa to zastabilizovalo.
ak by si si nevedela uz rady, skus nejake spankove poradenstvo.
kolko ma dennych spankov? 2 ci uz presiel na 1? ako vyzera vas den? kedy vstava, ako dlho vydrzi hore, kedy ho ukladas na vecerny spanok? a co robi v noci? kedy sa budi, ako dlho je hore?