Je prosim vas v poriadku ked moj 11 tyzdnovy syn skoro stale spi? Cez noc pekne spi .. poobede ked vstane max hodku je hore aj to nie vzdy a zase spat ..ked sa chcem s nim hrat rozumej cvicit brusko trosku kontrastne hracky bez sance lebo je najedeny a to grcia .. potrebujem aby zacal preferovat pravu stranu ale kedy s nim mam cvicit snazim sa mu aspon v soanku hlavku otacat ale aj to si ide svoje … 🤦🏼♀️bojim sa ze bude zaostavat .. ako boli vas edeti na tom v 11 tyzdni??
@haraburdova ďakujem Ti ❤️
My mame aktualne 13 tyzdnov, dcerka spi od 6 tyzdna celu noc (10 hod) a cez den ma 3x 2,5 hodinove spanky, posledne tri tyzdne aj v rovnakom case. Nemam z nej pocit ze zaostava, dnes sa mi uspesne prevratila niekolkokrat z chrbatika na brusko :D Ked je hore, tak sa aj vzdy hrame cc 10-15 minut na podlozke z hrazdou alebo sa s nou len prexhadzam po byte a ukazujem jej veci pripadne odraz v zrkadle.
Cez den spi v satke/nosici, hlavicku si pocas spania pretoci aj sama led je o mna dlho opreta jednou stranou. Dokym som ju naucila na satku a nosic tak spinkala lezmo v hniezde a na spanky som jej striedala polohy a istila ju malou deckou zrolovanou aby sa jej dobre lezalo a
mala podporu na chrbatik.
Nemyslim ze dlzka spanku ovplyvnuje vyvoj, jedine ak v dobrom. niektore deti su proste spaci 🙂