ahojte maminky moje 10 mesacne dieta zacalo velmi zle spavat, uz asi dva mesiace zaspi, spi 10 minut zobudi sa a hned sa pretoci na stvornozky a place….takto aj 5x kym tvrdsie zaspi…potom cez noc to iste aj 10 krat sa takzo zobudi a hned sa pretaca potpm si jlavu buha narieka ja uz neviem co s tym predtym spavala pekne ze sa max 1x zobudila a to toez spala hned dalej ale teraz to je pekne na nervy aj uspavanie prevadzaju boje 🥹🤯 ja neviem co sa pokazilo snad to skonci 🤯
@lenagawel Babatka toto mavaju, mnohe z nich sa takto spravaju, ked su v pohybovom vyvoji. Akoby ich nieco nutilo sa automaticky pretocit. Moj to mal, ale skor, ustalo to okolo 8-9m. My sme to riesili tak, ze sme ho proste dovtedy stale nejakym sposobom zavinovali. Ked nebol sputany, tak sa okamzite pretocil a nezaspal vobec, vzdy sme to vzdali po hodine-dvoch. Nakoniec to prestal robit. Tvoja je uz dost velka na zavinovanie, mozno by sa dala aspon prikryt na zaciatok noci. Ale ono by to malo prejst.
to akoby ste o nas pisali, dcerka to iste tiez ma 10m, ako sa naucila plazit a dat na 4 v noci ju nahanam dakedy 10 krat po posteli, inokedy len 2-3 krat ....tiez akoby bola v nejakej lahkej faze spanku, zacne lozit po posteli buchat sa a na to zacne plakat, jedine kojenim ju uspim....vyzera ze sa to zacalo zlepsovat, ale tiez uz to mame cca 2 mesiace....takze jedine asi vydrzat :D ...
No zeny, moj 10m to iste..stale sa vrti, v noci sa zrazu pretoci a v sekunde vystreli smerom von z postele (spi pri mne)…dam ho naspat v sekunde spi..toto sa opakuje niekolko x za noc, neviem kolko, nepocitam to, snazim sa tiez hned zaspat🤷♀️
@lenagawel Toto robi vela deti ked sa naucia stvornozkovat. Ziskaju mobilitu a je to pre nich tak zaujimave ze spanok ide bokom. Potrebuju to trenovat aj v noci.
U nas sa spanok zlepsil az ked sa syn naucil sam chodit. Na spanok to bolo najhorsie obdobie.
@lenagawel Skus pozriet spankovu regresiu v 8 mesiaci.