Spánok 10-mesačného bábätka

m226
9. dec 2024

Milé mamičky prosím vás o radu a vašu pomoc je vás tu strašne veľa tak dúfam že to spolu nejako vyriešime zaco vopred ďakujem.
Moja dcérka má 10mes ale máme problém zo spánkom
Cez deň spinká dva krát tri krát ale v noci sa stále zobudí okolo 23hod a je hore do 2-3rana
Skúšala som ju dávať spať dva krát do obeda po obede nepomohlo potom tri krát do obeda po obede a k večeru na 30-45min nič už neviem čo ďalej takto to fungovať nemôže spíme dole v obývačke aby sa synček ktorý má 3r mohol vyspať lebo ponocoval z nami a to nie je dobre taktiež partner ráno 4:20 vstáva do práce a bojí sa že chytí mikro spánok tak sme to riešili oddelenym spaním ja som s malou dole a čakám kým sa únavy ona potom zaspí a spinká krásne do 8-9hod pomôžte mi čo mám robiť ja tiež nie som robot okolo 2-3hod spať a o 5:00 vstávam ďakujem krásne za odpovede a rady

pjeria1
9. dec 2024

@m226 podľa mňa môže byt problem, ze spi do 8-9 a potom sa mu tie spanky cez deň posunú tak, že neciti večer spankovy tlak. Kedy vstavá z posledneho denneho spánku?

mareka49
9. dec 2024

A čo robíš v tom okne?
Aby si nezvykla že to je režim.
Uprostred noci také okno.
Myslím že 10 m je fajn už na dva spánky.
Skúšala by som režim "poposuvat alebo prestaviť" na dva stabilné a cez okno proste nesvietit ani sa neísť hrať.
Malo by zaniknut

lucia13022023
9. dec 2024

Nastaviť režim. Možno spi veľa cez deň. Tak je hore v noci. Moja mamina mi hovorila, že ja som spala dve hodiny doobeda, dve poobede a potom som v noci bola hore a hrali sme sa. A to bola chyba.
Dva spánky. Prvý cca 30min až 1h. Druhý 2h.
Bdele okná od zobudenia 3;3,5;4,5h. Vstáva neskoro, daj si budík na 7:30. A dodržuj režim. Bude to trvať možno aj dva týždne kým sa to upraví.
Ked v noci vstane, nesviet, nebav sa s ňou, nehraj sa.. Proste je noc, v noci sa spi.

ina2405
9. dec 2024

@m226 Ráno spí dlho, skúsila by som jej ráno posunúť vstávanie napr.na 7.00, aj za cenu, že bude mrzutá pár dní a nechať už maximálne 2 spánky. Mám 6 mesačného a už sa mu posunul režim na 2 spánky denne, zaspáva večer okolo 7, ale spí len do 5-6 ráno (v noci sa viackrát prebudí plytko na kojenie)...ak by spal do 9, tak by spal cez deň ešte menej.

veroniak12
9. dec 2024

Tiez mam pocit, ze spi dlho a potom to ma cele posunute. Mozno by jej stacilo upravit tento spanok, pripadne ju zobudit skor a potom bude aj vecer (v noci) lepsie a dlhsie spat.

m226
autor
9. dec 2024

@pjeria1 o 19:00

m226
autor
9. dec 2024

Ďakujem krásne za rady skúsim posunúť a dávať ju spať kratšie a len dva krát