Mamičky, ako dávate spat svoje deticky? Ako ich uspavate, po ako case ich dávate spinkat a ako dlho vam spinkajú? Ja som už nahnevaná sama na seba, akokolvek skusam ju uspať tak to nejde. Napr vcera spinkala celkom dobre po kojení a dnes nefunguje nic. V kociku sa uspať nedala, po kojení nezaspala a na rukach tiež nie. Ak aj zaspi tak nemozem prestať s ňou hybat inak je hneď hore:( snažím sa ju prebaliť, nakojit každé 2 hodiny a tak dat spinkat
Najhorsie je, že nenavarim, neupracem, jednoducho nic. Manžel spravi pokial sú sviatky a je doma, ale čo potom:(
S dvojtyzdnovym babatkom ani nemaj ambiciu navarit a upratat 😉
Potrebuje v prvom rade kontakt a teba.
Aj moj maly spaval najskor len na mne, cez den teda v nosici, alebo sme pohopovali na fitlopte. Tak som stravila asi prve 3 mesiace 😃
Postupne sa to bude menit a zlepsovat.
Teraz ma 5 mesiacov ale stale som poriadne nenavarila a neupratala. 😃 Priority su ine.
@martinka13 to som chcela vediet, že sa to snáď zmeni. Je asi pravda,že sa bude stále meniť. Len som sa zlakla, že take male bábätko a nespi mi veľa, ako niektorým, no každé je naozaj iné
@danielinda nosič som ešte neskusala, mozem dat už take male do nosiča? Mozno by nám to trosku pomohlo🙂
Hlavne s ním nepodskakuj a neuspavaj ho na rukách. Ani sa nenazdáš a bude mať 8 kg (a viac) a Ty prídeš o chrbát
Ak mas na to vhodny nosic, alebo satku, tak ano. Ja mam Sestrice Carier One, vhodny od narodenia, maly mal pod 3 kg, ked sa narodil a uz sa mu dal pekne nastavit.
Neboj, nie kazde babatko sa napapa a spi. To som si aj ja myslela. Realita vsak je, ze vo vacsine pripadov je uspat a udrzat babatko v spanku drina. Najdi si sposob, ktory bude fungovat u vas. Nie je pravda, ze ked ho teraz budes uspavat na rukach, alebo hopsanim, tak uz to potom nepojde inak. Nas uz teraz zaspi pekne sam v postielke a to som s nim fakt prve 3 mesiace prehopsala, kedze to neslo inak. Teraz ta hlavne potrebuje citit pri sebe. Drzim palce 🍀
@danielinda ďakujem za podporu, budem skúšať najďalej a verim, že bude lepsie a lepsie 🍀
Dva týždne je veľmi málo na nejaký režim. Ono sa to postupne upravi. Len trpezlivosť