Spánkové poradenstvo Lepší spánok bábätiek

daskal
18. máj 2023

Ahojte mamicky. Prosim ktora si z vas presla spankovym poradenstvom u Zuzky Guzmickej? A riesili ste nocne budenia pri UM, 30 min denne spanky, uspavanie v pohybe zmena na postielku. Mam syna 5M len sa chcem opytat na zaciatky poradenstva a kedy ste videli nejaky posun. Prosim komentovat len ked ste si presli poradenstvom. Dakujem

88koalka88
18. máj 2023

Poradenstvo som nemala zaplatené ani raz lebo sme si vystačili s prednáškami do 1r a potom tou 1-3r. A teda plus info na IG. Ja som malému podľa toho prispôsobovala aj režim, aj proste rady ako naučiť samo zaspávať, ako odnaučiť od nočného mlieka, od dudla a tak. A hlavne so zmenou musíš byť stotožená ty, že ju chceš robiť a vytrvať. ONo väčšiou do cca 2t si dieťa navykne na nové náviky.

daskal
autor
18. máj 2023

@88koalka88 dakujem, ale hladam skor tych co si presli individualnym poradenstvom

simona92101
18. máj 2023

@daskal my sme mali 2t poradenstvo,kvoli extremne castemu nocnemu budeniu a chceli sme zmenit styl uspavania.nam velmi pomohla,stacilo zmenit denny rezim.u nas bolo vidiet zlepsenie po tyzdni,kazdy den sme konzultovali ako prebiehal den a co robit/nerobit.zistili sme,ze noc velmi ovplyvnuje pocet a dlzka dennych spankov,cize som musela niektore spanky skratit a efekt sa dostavil

daskal
autor
18. máj 2023

@simona92101 a pri tom zmene stylu uspavania nebol obrovsky plac? Trochu sa hlavne v noci obavam ako budem tisit syna kedze ten o 5h prepukne do obrovskeho placu a reve polhodinu alebo hodinu vkuse co ho unavi.

simona92101
18. máj 2023

@daskal nebol..chcelo to len trosku potrenovat.u nas bol problem,ze dcerka nema cumel(neprijala ziaden),a v noci sa budila kazdu hodinu a nevedela zaspat bez toho aby su 2-3x podudkala z flase.cize poriadne sa nenajedla len cucla.toto sme potrebovali odstranit.
Samozrejme,treba sa pripravit na to,ze nemusi to ist hladko ihned.tiez sme mali 1-2 noci tazsiu ale dalo sa to zvladnut.

daskal
autor
19. máj 2023

Ahojte mamicky ziadna ina skusenost sa tu nenajde? Dakujem.

idemo
20. máj 2023

Mali sme poradenstvo. Premňa to bol príšerný zážitok a doteraz ľutujem že som sa na to dala

daskal
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daskal
autor
20. máj 2023

@idemo prosim detail

michaelajasna
20. máj 2023

My sme mali, výborná investícia! Presne sme riešili 30 minútové spánky, časté nočné budenie a učili malú spinkať v postieľke.... Nastavila nam približný režim (kolko ma babatko byt približne hore, kolko maju jednotlivé spánky približne trvat) podľa ktorého sme fungovali a bolo to super. Za par minut vždy spala a ziadne budenie po 30 minútach. A absolútne to nie je učenie štýlom ze necháme dieťa vyplakat... Všetko s láskou 😊 výborná investícia a odporúčam 👍

daskal
autor
20. máj 2023

@michaelajasna ake stare babo ste mali? Kedy ste videli prve zlepsenia? Ako ste zvladli noc lebo moj ani oci nerozlepi a len strasne place.

michaelajasna
20. máj 2023

@daskal 8 mesiacov mala ked sme začali. Prvé zlepšenia si nepamätám presne kedy boli, ale netrvalo to dlho. My sme kúpili plan myslím s tyzdnovym poradenstvom, to znamená ze sme cely týždeň, každý den so Zuzkou ešte komunikovali ako nam to ide, nejde a popri tom nam ešte radila. Čiže nie je to tak ze dostanete plan a dovidenia. Uz po tom jednom týždni bolo vidieť zmenu.

simona92101
20. máj 2023

@idemo preco priserny zazitok?

ivindes97
27. jún 2023

@daskal Ahoj, môžem sa spýtať, absolvovali ste poradenstvo? Tiež nad tým uvažujem lebo sme na tom skoro rovnako ako vy. Dcérka bude mať 5 mesiacov za týždeň a nevie inak zaspinkať len na fit lopte. Denné spánky hrôza a cez noc sa mi tiež niekoľkokrát zobudí a musím ju na tej fit lopte douspať. Ďakujem za odpoveď 😊

daskal
autor
28. jún 2023

@ivindes97 ahoj ano absolvovali, nebudem klamat ale bolo to tazke. Zmeny k lepsiemu som videla po 2 tyzdnovom poradenstve lebo maly je velmi narocny pripad a placlivy. Teraz sme uz mesiac po poradenstve a je to total zvrat k lepsiemu. Pomaly zacina si spajat cykly a aspon 1 spanok cez den uz odspi dlhsie ako 30 min...druhy este musim douspavat. V noci sa budi len na krmenie. U nas to vsak nebola uplna prechadzka ruzovou zahradou po tyzdni som to chcela vzdat kvoli hysterickym placom ale nejako sa to zlomilo...

ivindes97
28. jún 2023

@daskal presne tohto sa bojím lebo aj moja dcéra je neskutočný plačko a na nové veci ju naučiť ide veľmi ťažko, niekoľkokrát som ju skúšala odučiť od tej fitlopty ale ja nezvládam počúvať ten jej hystericky plač a teda to na koniec vždy skončí pri tom istom. Akurát už ju nevládzem, má cez sedem kilo a nejde tam len o samotné uspavanie na fit lopte ale aj neustále douspavania, nakoľko sa mi budí na to, že sa nehojdá 🥺. Prosím ťa môžem sa spýtať, je to založené na princípe, že dieťatko dáš do postieľky a si pri ňom, hľadkáš ho a podobné veci? Obávam sa toho, že by to na moju dcéru nezaberalo 🥺

simona92101
28. jún 2023

@ivindes97 su rozne principy,spankova poradkyna s tebou spise rozsiahly dotaznik a dohodnete si ako to bude prebiehat.u nas to bolo bez placu,len teda to dlhsie trvalo.treba byt vytrvaly a nepovolit

alin159
26. okt 2024

My sme presli poradenstvom v 8 mes. so synom, zly spac od narodenia, v noci hore 8-10 krát. Už zmena režimu a najmä tma na spánok veľmi pomohli, redukovanie budení šlo hladko, od začiatku mi bolo všetko vysvetlené, zmeny som robila postupne. Za týždeň sme urobili obrovský posun. V poradkyni som mala dôveru, naozaj sa vyzná.