Ahojte mamicky. Prosim ktora si z vas presla spankovym poradenstvom u Zuzky Guzmickej? A riesili ste nocne budenia pri UM, 30 min denne spanky, uspavanie v pohybe zmena na postielku. Mam syna 5M len sa chcem opytat na zaciatky poradenstva a kedy ste videli nejaky posun. Prosim komentovat len ked ste si presli poradenstvom. Dakujem
@88koalka88 dakujem, ale hladam skor tych co si presli individualnym poradenstvom
@daskal my sme mali 2t poradenstvo,kvoli extremne castemu nocnemu budeniu a chceli sme zmenit styl uspavania.nam velmi pomohla,stacilo zmenit denny rezim.u nas bolo vidiet zlepsenie po tyzdni,kazdy den sme konzultovali ako prebiehal den a co robit/nerobit.zistili sme,ze noc velmi ovplyvnuje pocet a dlzka dennych spankov,cize som musela niektore spanky skratit a efekt sa dostavil
@simona92101 a pri tom zmene stylu uspavania nebol obrovsky plac? Trochu sa hlavne v noci obavam ako budem tisit syna kedze ten o 5h prepukne do obrovskeho placu a reve polhodinu alebo hodinu vkuse co ho unavi.
@daskal nebol..chcelo to len trosku potrenovat.u nas bol problem,ze dcerka nema cumel(neprijala ziaden),a v noci sa budila kazdu hodinu a nevedela zaspat bez toho aby su 2-3x podudkala z flase.cize poriadne sa nenajedla len cucla.toto sme potrebovali odstranit.
Samozrejme,treba sa pripravit na to,ze nemusi to ist hladko ihned.tiez sme mali 1-2 noci tazsiu ale dalo sa to zvladnut.
Ahojte mamicky ziadna ina skusenost sa tu nenajde? Dakujem.
Mali sme poradenstvo. Premňa to bol príšerný zážitok a doteraz ľutujem že som sa na to dala
My sme mali, výborná investícia! Presne sme riešili 30 minútové spánky, časté nočné budenie a učili malú spinkať v postieľke.... Nastavila nam približný režim (kolko ma babatko byt približne hore, kolko maju jednotlivé spánky približne trvat) podľa ktorého sme fungovali a bolo to super. Za par minut vždy spala a ziadne budenie po 30 minútach. A absolútne to nie je učenie štýlom ze necháme dieťa vyplakat... Všetko s láskou 😊 výborná investícia a odporúčam 👍
@michaelajasna ake stare babo ste mali? Kedy ste videli prve zlepsenia? Ako ste zvladli noc lebo moj ani oci nerozlepi a len strasne place.
@daskal 8 mesiacov mala ked sme začali. Prvé zlepšenia si nepamätám presne kedy boli, ale netrvalo to dlho. My sme kúpili plan myslím s tyzdnovym poradenstvom, to znamená ze sme cely týždeň, každý den so Zuzkou ešte komunikovali ako nam to ide, nejde a popri tom nam ešte radila. Čiže nie je to tak ze dostanete plan a dovidenia. Uz po tom jednom týždni bolo vidieť zmenu.
@idemo preco priserny zazitok?
@daskal Ahoj, môžem sa spýtať, absolvovali ste poradenstvo? Tiež nad tým uvažujem lebo sme na tom skoro rovnako ako vy. Dcérka bude mať 5 mesiacov za týždeň a nevie inak zaspinkať len na fit lopte. Denné spánky hrôza a cez noc sa mi tiež niekoľkokrát zobudí a musím ju na tej fit lopte douspať. Ďakujem za odpoveď 😊
@ivindes97 ahoj ano absolvovali, nebudem klamat ale bolo to tazke. Zmeny k lepsiemu som videla po 2 tyzdnovom poradenstve lebo maly je velmi narocny pripad a placlivy. Teraz sme uz mesiac po poradenstve a je to total zvrat k lepsiemu. Pomaly zacina si spajat cykly a aspon 1 spanok cez den uz odspi dlhsie ako 30 min...druhy este musim douspavat. V noci sa budi len na krmenie. U nas to vsak nebola uplna prechadzka ruzovou zahradou po tyzdni som to chcela vzdat kvoli hysterickym placom ale nejako sa to zlomilo...
@daskal presne tohto sa bojím lebo aj moja dcéra je neskutočný plačko a na nové veci ju naučiť ide veľmi ťažko, niekoľkokrát som ju skúšala odučiť od tej fitlopty ale ja nezvládam počúvať ten jej hystericky plač a teda to na koniec vždy skončí pri tom istom. Akurát už ju nevládzem, má cez sedem kilo a nejde tam len o samotné uspavanie na fit lopte ale aj neustále douspavania, nakoľko sa mi budí na to, že sa nehojdá 🥺. Prosím ťa môžem sa spýtať, je to založené na princípe, že dieťatko dáš do postieľky a si pri ňom, hľadkáš ho a podobné veci? Obávam sa toho, že by to na moju dcéru nezaberalo 🥺
@ivindes97 su rozne principy,spankova poradkyna s tebou spise rozsiahly dotaznik a dohodnete si ako to bude prebiehat.u nas to bolo bez placu,len teda to dlhsie trvalo.treba byt vytrvaly a nepovolit
My sme presli poradenstvom v 8 mes. so synom, zly spac od narodenia, v noci hore 8-10 krát. Už zmena režimu a najmä tma na spánok veľmi pomohli, redukovanie budení šlo hladko, od začiatku mi bolo všetko vysvetlené, zmeny som robila postupne. Za týždeň sme urobili obrovský posun. V poradkyni som mala dôveru, naozaj sa vyzná.
Poradenstvo som nemala zaplatené ani raz lebo sme si vystačili s prednáškami do 1r a potom tou 1-3r. A teda plus info na IG. Ja som malému podľa toho prispôsobovala aj režim, aj proste rady ako naučiť samo zaspávať, ako odnaučiť od nočného mlieka, od dudla a tak. A hlavne so zmenou musíš byť stotožená ty, že ju chceš robiť a vytrvať. ONo väčšiou do cca 2t si dieťa navykne na nové náviky.