Prosim Vas ako ste prezili tuto spankovu regresiu ked vam dieta v noci takmer vobec nespalo, pripadne len na rukach?
Kedy to skoncilo? Dajte mi nadej ze sa raz vyspim v klude.
U nás bol vždy jeden deň najhorší, ale celé to trvalo cca 5-7 dni. Dobrou správou je, že potom prišiel nejaky mentálny a aj fyzicky posun. Napríklad začal pozerať rúčky, chytil predmet a pod. Treba vydržať, ale viem, že je to veľmi ťažké.... Skús si potom odsledovať, či sa dieťatko posunulo v niecom ;) ... A ešte jedna vec ... Priprav si väčšiu veľkosť oblečenia :D ... U nás po regresii vždy aj nárazovo podrástol. 🙂
@beata_k ďakujem za slova podpory, pomoze aspon trochu 🙂
@tinka_1807
v prvy moment som myslela ze vacsiu velkost oblecenia si mam zaobstarat ja😅 lebo malo spanku, vela jedla kedze si telo kompenzuje.. u nas to teda trva hadam uz aj skoro mesiac, 5 dni by bolo este prijatelne
Achh presne viem ako sa citis. U nás trvala regresia dlho. Aj mesiac. To bolo hrozne. Každú pol hodinu hore douspat, cez deň nespal viC ako pol hodinu čiže také ze idem si ľahnúť s nim nehrozilo lebo kým som zaspala on už bol hore. Co pomohlo mne, bolo presne to, že som si opakovala je to iba obdobie, prejde to, a potom s každou regresiou príde zmena bábätká, moje začalo byť oveľa akcnejsie, už to nebolo také bábätko ze kam ma dáte tam som.
A už žiadna iná regresia u nás nebola takáto hrozna.
@lucia13022023 ano snazim sa opakovat si to, ale v noci ked zufalo tuzim spat si vzdy riadne zanadavam 🙂 ale teda verim ze to uz coskoro prejde.. je pravda ze pocas regresie sa zacal pretacat,tak aspon to je pozitivne
do cca ukončeného 5 mesiaca som spávala presne ako syn, neriešila som či je 1 ráno či 15:00, proste sa išlo s ním spať a hotovo, hocikedy som začala variť ja o 22:00 lebo malý zaspal a vedela som, že ráno nebudem mať čas lebo bude hore a bude spať okolo 9-10:00 ráno, a to by som nestíhala obed variť, brala som to ako súčasť, vôbec som sa nepozastavovala nad tým, že o 3 ráno svietim a sme hore, smejeme sa, plačeme...alebo čo.
potom som mu nastavila spánky keď začal 6 mesiac a išiel ako hodinky, už to aj boo lepšie lebo papal zeleninku, podstata je nespať veľa doobeda (treba max.40minút) poobede 2 hodiny max. a podvečer tiež 40 minút a potom som skracovala z podvečerného a z ranného na 30 minút potom na 15 minút a spávame teraz vždy poobede cca od pol1 presne 2 hodiny ani o minútu viac.
Syn má 3 roky, nie je problém a regresiu som vôbec nepostrehla, ja som sa prispôsobila jemu.Vždy.
@carrot_apple toto je tazsie aplikovatelne ked ma clovek starsie dieta 🙂
druhé? ja mám vekový rozdiel medzi deťmi 10 rokov, všetko je možné.
@carrot_apple no tak myslim ze ked si na materskej s 2 detmi,neda sa naplno prisposobit jednemu.. pri rozdiele 10 rokov je to asi lepsie
do 6 rokov môže v pohode dieťa poobede správať s mladším súrodencom, neviem ako vekovo to máš ale mám kamošku čo má 5 detí a išlo to.
ja kebyže mám 4mesačné a povedzme 2apol ročné, tak to 4mesačné by som mávala prevažne v kočíku alebo v manduke (také malé ti spí max hodinu - 40 minút)a poobede keď by jedno dospalo, to staršie, druhé by išlo hned spať(to mladšie) aby si sa mohla venovať tomu staršiemu, je to o organizácii a muž musí byť tiež v "strehu" mne vždy prichystal nakrájanú zeleninu, zemiaky ošúpané do chladničky, nakrájané mäso, urobil mi nákup, umýval riad, vysával, vyhadzoval smeti, mala som na prázdninách dve dievčatká 5 a 6 ročné a malého našeho pol ročného a spávali sme všetci spolu napríklad...alebo malý išiel o cca pol2-2 a baby sa zobudili cca v tom čase, takže mali od neho pokoj😍
Ale to vies, ze sa vyspis. 🙂 Takych regresii bude este viac. Otrepana fraza...je to len obdobie. Tuto frazu si stale opakuj lebo je pravdiva. Drz sa, bude dobre