Spanie s bábätkom

21. mar 2024

Mamky ktore maju skusenoati so spanim babatka ..... do akeho veku s vami spali, ako ste naucili ze ma spinkat v postielke....
Vdaka

mamamasama
21. mar 2024

Jeden má 6, druhý 4 a tretí rok. Posteľ sme vymenili za matrace na zemi a spíme takto piati občas aj s mačkou a psom 😅 Ale detské izby majú krásne s domčekovými posteľami 😅

sejbipi
21. mar 2024

Mal cca 1,5r keď začal spať v postieľke, ale teda máme ju prisunutú k tej našej. Sú noci kedy sa k nám presunie a inokedy spí do rána vo svojej

marticka85po
21. mar 2024

Nasa spi od malicka vo svojej postielke.naco ju ucit na vasu postel a potom na jej postielku? Nie je lepsie odmalicka privyknut na jej postielku?

mamamasama
21. mar 2024

@marticka85po toto sa nazoaj hrozne číta 😪

ivangeline
21. mar 2024

V 2r pomaly do postele. Postieľku sme využívali pomenej.

anickabasnicka
21. mar 2024

od malicka v postylce. v posteli se mnou jen vyjimecne. a pozdeji uz i tak sami chteli mit svoje pohodli.takze za me neucit dite spat s rodici, kazdy do sveho pelisku 🙂

anickabasnicka
21. mar 2024

@marticka85po presne.nerikam pomazlit, pomuchlat pred spanim u sebe v posteli, ale pak alou do sveho. vzdyt to dite obcas behem spani meni polohy uplne nemozne a mit celou noc strach, ze ho prikryju nechtene perinou nebo mu ji naopak vezmu a bude mrznout, ..kdyz spali ve svem, nikdy nemeli tendenci v ni cestovat.a byl klid

kosicanka2018
21. mar 2024

Akurat rozmyslam kedy to oducime toho nasho 😁 odmalicka spal v postielke, ale minuly mesiac bol chory a tak spal pri nas, no a tak sme si zvykli, ze uz je pri nas stale 😁 ma za chvilu osem mesiacov. Tak asi este nejaky ten tyzden bude pri nas 😁 ved za chvilu vyrastu a uz pri nas nebudu chciet byt 😁

gabus543
21. mar 2024

Staršia dcéra spala pri nás od narodenia, potom sme mali veľký problém ju naučiť samú spať, teraz máme polročného synčeka a od 4 mesiacov spinká vo svojej izbičke

svetlonos
21. mar 2024

Kamoska zistila po par mesiacoch, ze mala spi lepsie vo svojej izbe v postielke. Jej syn v 7 rokoch s mamou v posteli. Ja som mala prveho od mimina pri sebe v posteli, potom sme prisunuli postielku a nedavno postel k nasej. Nikdy so
ho neprilryla, neprilahla, kojola som ho a bola vdaka nevstavanou vyspata. Teraz druhe mam tiez prisunute k nasej postelu vacsinou v postielke, kedze niekedy starsi prejde ku mne. Je to z bezpecnostnych dovodov. Pokial sa mi ale da, spi pri mne a je to nádherné. Keby starsi vzdy soal na svojej poszeli, mala by som mimi pri sebe stále. Ved oni raz budu mat samy potrebu odist do svojej izby 🙂
Pokial mas vazny dovod, skus to ako my. Prisun normalnu postel (my masivnu postielku s otvorenou stranou) ku vasej, uspi si ju tam 🙂.

aliaray1
22. mar 2024

@mamamasama ano aj mne, je tak krasne spat s dietatkom v posteli spolu od narodenia...mame to takto a nemenila by som ani za svet. Mame tak super a vrucny vztah, dcerka je stastna, ked poplakala boli sme hned po ruke, objali, prikryli, nakrmili, prebalili, pritulili a spali spokojne dalej. Je vyrovnana zlata kocka a stale ani skoro v 2 r.nema hysaky a pod.

marticka85po
22. mar 2024

@mamamasama co sa hrozne cita? Ze jej budujem navyky? Postielku mam hned vedla nasej postele. Potom tu niektore placu ze sa nevedia vyspat a nevedia ako babatko oducit od spolocneho spania.naco mu zbytocne tymto robit stresy?

mimikarol
22. mar 2024

Moja nemala ani rok keď sme predali postieľku. Len zavadzala. Má 9 a spí somnov v spálni, ale už na svojej posteli. Mala aj obdobie keď spávala vo svojej izbe ale boji sa.

mimikarol
22. mar 2024

@marticka85po ono je to zlate spat s bábätkom spolu, len keď to dieťa podrastie a kope ako dostihový kôň tak to není žiadna sranda pre toho rodiča 😅 Moja bola taká nálepka, aj stále je, najradšej by bola stále na mne nalepená. Ale keby mám ešte raz bábätko nechala by som ho pekne vo svojej postieľke. Len ja som bola taká že mi v nej malá zamrncala tak hneď som ju brala k sebe, tak jasné že sa potom naučila a chcela byť pri mne

domak2
22. mar 2024

@mamamasama nerozumiem prečo sa to zle číta. Dcéra sa konečne odsťahovala do svojej postele až keď mala cca 9, predtým ešte vždy v noci prišla. Vystriedal ju syn, ten má 2 a pol a stale je pri mne. Ale ako spia iné deti mi je úprimne jedno. Ved je to na každom ako mu vyhovuje.