Spací vak pre mesačné dieťa

zebra29
31. júl 2023

Ahojte, chcem sa opýtať alebo teda nejaké odporúčanie na spací vak pre mesacne dieťa, jeden som doma už mala ale on si z toho ruky vybral ako nič dokonca ako ich rozhodil tak sa to aj odzipsovalo. Potrebovala by soˇ nejaký na noc kde mu dám aj ruky že mu bude trčať len hlava lebo sa hrozne otravuje rukami a furt tlači puci sa plus tie ruky a v perinke mu je teplo keď mu tam zviazem ruky. Tak prosim nejaké rady a odporúčania. Dakujem pekne.

ropucha6
31. júl 2023

@zebra29 za mna Love to dream Swaddle up

len_nig
31. júl 2023

Ja som bola veľmi spokojná so Sleepee

zebra29
autor
31. júl 2023

@len_nig a nevedeli si vybrať z toho ruky ? Ja som mala presne z tejto stránky nejaký spací vak že 0-3 mesiace ale hneď si z toho vybral ruky ako nič aj sa mu to rozipsovalo potom som chcela presne tento objednať ale už som sa bála že to bude také iste .

len_nig
1. aug 2023

@zebra29 vôbec, to si neviem ani predstaviť ako by ich odtiaľ vybral 😊 bol perfektný a potom sme to využívali ako bežný spací vak som mu ruky odopala 😊

sajmonka_1216
1. aug 2023

@len_nig no moja si našla cestu a ruky prepchala tam, kde má otvor na hlavu..
@zebra29 nech som sa snažila akokoľvek, proste musela mať ruky zabalené, inak sa budila.. nechcela som ju mať dlho v perinke, ale nič iné nezabralo..takže bohužiaľ, do 8 mesiacov bola v perinke zaviazaná.. a potom akoby uťalo.. z ničoho nič už jej to nevadilo a bola vo vaku s otvorenými rukami... 8 mesiacov a 1 deň.. :D