Som unavená z uspávania ročného syna

3. jan 2024

Ahojte chcem sa spýtať či nejaká maminka mala podobnú skúsenosť a poradí mi. Mám 13 mesacneho syna od malička bol náročný a hľadala som spôsoby ako ho uspat až som prišla na hockanie v kociari respektíve miloval hrbolce. Jedine tak zaspal a za ten rok sa nič nezmenilo až nato zw ho poslednú dobu hojdam v kociari hodinu… je to na mňa niekedy až moc vyčerpávajúce ruky ma bolia s ramenami som začala mať problémy.. skúšala som všetko.. vyrevat v postielke mi je ľúto.. prosím vás čo by mohlo iné pomôcť alo ho uspat.. je to hrozne..

nina7762
3. jan 2024

Neskusala si rock it na kočík?

autor
3. jan 2024

@nina7762 neskúšala lebo on potrebuje riadne hockanie natriasanie hore dole nie len jemne hockanie.. neviem akú to ma silu máte s tým skúsenosť?

nina7762
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sun_shine_2020
3. jan 2024

Ahoj, pozri na IG Lepsi spanok babatiek. Ja som si pri prvej dcere zakupila kurz a mala vdaka kurzu zaspava sama - nam to velmi pomohlo.

momoftwo
3. jan 2024

Vyplakat nikdy, take ked citam trha mi srdce😭 babatko place lebo vola mamu ale to vies takze takato moznost je vylucena. Moje baby mali od narodenia proste rezim a ritualy. Ked som nedodrzala nejaky ritual alebo hodinu, bolo nedobre😄 cize u nas kupanie, potom natieranie telovym mliekom, pyzamko, mliecko a potom som im zapla taku uspavaciu hudbu take okruhle od chicco, mam to este po prvej dcere vzdy pritom za par min zaspala, mladsia to iste esteze som si tu hraciu vec nechala. Naozaj ked jej to nepustim nezaspi. Ked jej idu zubky tak jej to zaspanie trva dlhsie ako par minut vtedy ju hladkam po tvaricke a zaspinka..ale nikdy to netrva dlho. Obidve potrebovali vela spanku aj cez den aj vnoci, cim menej denneho spanku tym horsie..neviem ako to je u vas. Moja mensia ma 14 mesiacov. Este stale ma 2 denne spanky a vecer chodi spat o 19tej, budi sa o piatej na mlieko a potom spi este tak do 7:15, su dni kedy sa zobudi o 6 bez toho zobudenia na mlieko a vtedy uz nechce zaspat

majlo1234
3. jan 2024

Vyskusaj to vymenit za nejaky iny pohodlnejsi postup. Hoc v nosici na lopte hopsat. Ale tera idealne v posteli, hladkat po chrbatiku, dst mlieko do uspania…ja uspavam este aj 2,5 rocneho, neviem si predstavit, ze by som musela na rukach

janka_266
4. jan 2024

Položte ho na posteľ, vy si ľahnite k sebe a jemne ho tapkante po zadku. U nášho to v tom veku fungovalo. Alebo hladkať chrbátik. Každopádne prejsť z kočíka na posteľ

lorin29
4. jan 2024

Lahni si s ním do vašej postele a hladkaj ho po spankoch.. Naša by sa tiež najradšej nosila alebo natriasala v kociku ale ako začala naberať na váhe už som nevládala tak som si musela nájsť iný režim zo začiatku to bol boj ale nakoniec takto zaspávala 🙂

petrusa87
4. jan 2024

Ma dudel? Vtedy sa mi zda lahsie uspavanie, starsia mala a lepsie zaspavala aj v noci a mladsia ani za svet nechcela a driapala sa v noci po mne az do dvoch rokoch,, u starsej zabralo, ked som si ju dala do postele na bok a jemne som pri zaspavani klopkala po chrbatiku ked mrncala az zaspala po par razy a potom uz stacilo len si s niu lahnut a zaspala bez toho, ale bola mladsia a este nebehala, nelozila takze mi neutekala

luccija
4. jan 2024

Je unavený, keď hodinu trvá pokým zaspí?
Nie celkom rozumiem tomu uspavaniu na silu ty máš len zbytočne nervy...čím skôr vymeniť kočík za posteľ dať k sebe nech ťa cíti skúsiť hladkať búchať po zadku, kamarátka uspava tak, že hladká dieťa po tvári a očiach tým pádom ich musí mať zatvorené, keď som pracovala v škôlke som to vyskúšala a fungovalo🙂

nina7762
4. jan 2024

Ono sa tam nastavuje intenzita ale osobne som to nemala lebo prvá bola v nosiči vkuse...aj ked pri druhej dcérke(5m) teraz zvažujem lebo ta nosič odmieta

nina7762
4. jan 2024

A inak v zavinovačke nechce byť? Cumlík ma? Ja kojim ale cumlik som jej dala a veľmi ju ukludňuje 🙂