Ahojte je normalne ze moja skoro 3 mesacna sa budi v noci tak ze niekedy ju ani nepocujem ? Niekedy po 7 hodinovom spanku -nejedeni niekedy po 4 hodinach…vobec neplace ked chce papat len sa mrvi a tak sem tam pomrnka … viem ze co by druhe za to dali ale mna to znepokojuje naopak poobede niekedy ked je hladna tak dokaze tak plakat ako keby som ju rezala …
Mne sa tak budili obe deti. Nikdy neplakali. Mňa ale zobudilo aj keď sa len pohli...
❤️🙏🏻tak dakujem lebo uz som si aj pocitala kadeco ze to bol zaciatok autizmu ..
A nie je to skor standard? Moj sa nikdy nezobudil.v noci s placom a co som pocula od kamosiek, tak ani im nie.
Aj moja mladsia boka taka, nezaplakala ani trosku, tichucko cakala, kym si vsimnem, ze je hore.
Aj môj taký bol, teraz má rok a tri mesiace a už ho to prešlo 😂
@angeli121212 moju to tiež prešlo okolo roka. Potom som len počula, mamáááá mamááááá😂
Autizmus u 3 mesacnej???? Wtf? 😳🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Intenzita zvuku sa vekom zvyšuje 😅
Sak to je ok! Su deti, co prespia aj celu noc alebo sa len nachvilku prebudia! Moj prespal takto celu noc, vynimocne sa budil, ja zo zaciatku prsia na kamen...neskor sa prisposobili tomu, ze prosto syn sa v noci nebudil.
Aspon sa vyspis.
moja starsia bola taka, si tam suchotala a uz som vedela, ze je hore. pri mladsom teraz mozem o tom snivat. vrieska tak, ze urcite vstavaju aj na druhom konci mesta
@ibatanecnica poznáme 😂
Nechce budiť maminku 😊😊