Ahojte. Ste tu aj maminky ktoré musíte s malými deťmi vstávať ozaj skoro? Doteraz vodil do škôlky malého syna manžel ( o 6,45 ho budil a do škôlky odchádzali o tej 7,10 -15 z domu) ale teraz sa situácia mení, manžel sa po dlhej PN vracia do práce a budem malého nosiť ja. Budem nás musieť budiť o 5,30 a o 6,05 už ísť do škôlky. Kedy by už mal malý podľa vás spať keď o 5,30 bude budík? Skôr ako o 21:00 mi zatiaľ nevie zaspať a to sa ho cez deň snažíme unaviť ako sa len dá ( prechádzky, hry, ihriská). Aby mal stále aktivitu. Stalo sa že sme tak pár krát išli že som ho o tej 5,30 zobudila do škôlky , lebo MM sa nedalo ho odniesť a bolo to nepríjemné pre oboch, nervozni sme boli obaja.
Deti si zvyknú. Cez víkend dospinka
@pribinak a ešte aj v škôlke že pekne spinká, nemá problém - spávajú od 11:30 do tej 13;30 cca
My to tak mame. Chodí spat o 20.00, ma problém zaspať, lebo.spi v MS. Chodí tak od začiatku a nikdy s tým nebol problém
Tak super 😊
@hipuska tiež vstávate ráno okolo tej 5,30?
Áno, o 5:30 vstáva a chodí o 6.15
My sme kedysi chodievali ráno na bus 6.05,zvykla si, postupne sa to tak upravilo, že o 20.00 už spala.
Ja som chodila s dcérou keď mala dva na 6,20 na autobus, aby som ju dala do jaslí a stihla robotu. Zvykla si v pohode a postupne sa režim upravil, že začala chodiť spávať o 19,30.
📌📌📌 pripnem sa lebo onedlho to bude cakat aj mna 🥺