Dobrý deň, mamičky,
poprosím o radu tie skúsenejšie alebo ktoré si už prešli podobným “problémom”.
Synček čerstvých 8 mesiacov.
Neplazí sa, nedáva sa do sedu a ani neštvornožkuje. Ale už 2 dni pred každým zaspávaním v postieľke alebo v posteli sa dá na bruško, odtlačí sa rúčkami, zadočkom sa dostáva na päty, rúčky vystreté, hlávka na matraci a začne sa pohupovať. Je to známka nejakého nového prichádzajúceho miľníka? Ja to neviem posúdiť, keďže je to 1. dieťa a robí to len pred zaspávaním, ktoré sa nám takto o niečo predĺžilo. Cez deň sa zatiaľ na 4 veľmi nedáva (možno to skúsil len 2x), ale pri tom zaspávaní je to zakaždým.
O čo, prosím, ide? Prejde to? Za koľko?
Vopred ďakujem
To čo popisujete robil môj syn každý večer keď sme išli spat a je pravda, že potom začal stvornozkovat a robil to aj potom. Nepamatam sa ako dlho to trvalo ale prešlo to. Potom začal robiť iné akrobacie.
@snehulak77
ďakujem pekne za odpoveď. Áno, on to robí na kolienkach, ale občas má zadoček nie vo vzduchu, ale na viac k pätám a rúčky má vystreté. Ale keďže zaspáva, hlávka mu klesá na matrac.
Predtým to nikdy nerobil, dnes je to intenzívne už 2. deň.
@miskamisiq
ďakujem, snáď to teda bude ono, lebo ma trápi aj to, že ešte ne4nožkuje ani sa nijako nehýbe. Ale mohol to skúšať počas toho, ako sa hrá, nie zaspáva 😂🤦♀️
Asi to teda bude chcieť čas…
@baska2244 ja myslím, že začne onedlho 4nozkovat 🤗
Ahoj, ak som správne pochopila popisok, tak to robia detičky ako prípravu na 4nozkovanie. Že sa tak pohupuju. Ale väčšinou na kolieskach a vystretych rukách. Možno je to niečo také. Alebo sa tým len uspava