Samostatné hojdanie sa bábätka pred zaspávaním

baska2244
26. sep 2024

Dobrý deň, mamičky,
poprosím o radu tie skúsenejšie alebo ktoré si už prešli podobným “problémom”.
Synček čerstvých 8 mesiacov.
Neplazí sa, nedáva sa do sedu a ani neštvornožkuje. Ale už 2 dni pred každým zaspávaním v postieľke alebo v posteli sa dá na bruško, odtlačí sa rúčkami, zadočkom sa dostáva na päty, rúčky vystreté, hlávka na matraci a začne sa pohupovať. Je to známka nejakého nového prichádzajúceho miľníka? Ja to neviem posúdiť, keďže je to 1. dieťa a robí to len pred zaspávaním, ktoré sa nám takto o niečo predĺžilo. Cez deň sa zatiaľ na 4 veľmi nedáva (možno to skúsil len 2x), ale pri tom zaspávaní je to zakaždým.
O čo, prosím, ide? Prejde to? Za koľko?
Vopred ďakujem

snehulak77
26. sep 2024

Ahoj, ak som správne pochopila popisok, tak to robia detičky ako prípravu na 4nozkovanie. Že sa tak pohupuju. Ale väčšinou na kolieskach a vystretych rukách. Možno je to niečo také. Alebo sa tým len uspava

miskamisiq
26. sep 2024

To čo popisujete robil môj syn každý večer keď sme išli spat a je pravda, že potom začal stvornozkovat a robil to aj potom. Nepamatam sa ako dlho to trvalo ale prešlo to. Potom začal robiť iné akrobacie.

baska2244
autor
26. sep 2024

@snehulak77
ďakujem pekne za odpoveď. Áno, on to robí na kolienkach, ale občas má zadoček nie vo vzduchu, ale na viac k pätám a rúčky má vystreté. Ale keďže zaspáva, hlávka mu klesá na matrac.
Predtým to nikdy nerobil, dnes je to intenzívne už 2. deň.

baska2244
autor
26. sep 2024

@miskamisiq
ďakujem, snáď to teda bude ono, lebo ma trápi aj to, že ešte ne4nožkuje ani sa nijako nehýbe. Ale mohol to skúšať počas toho, ako sa hrá, nie zaspáva 😂🤦‍♀️
Asi to teda bude chcieť čas…

snehulak77
26. sep 2024

@baska2244 ja myslím, že začne onedlho 4nozkovat 🤗