Ročné dieťa v noci nespí a len plače

27. feb 2024

Ahojte som už zúfalá moje dieťa má rok a spánok je horší a horši
V noci je každú pol hodinu hore s krikom revom neustále so sebou hádže mení polohy mrnci pritom, pomôže tapkanie ale väčšinou ho musím vždy zobrať na ruky a hojdat Ho a o chvíľu znova.
Nevládzem už,spím prerušované možno hodinu a on je ráno vysmiaty a ja sotva žijem
Nechápem čo sa mu deje či je chorý nechápem keď čítam že iné deti spia alebo sú pár x hore a moje dieťa je hore reálne každú pol hodinu s krikom ako keby ho deru z kože a takto fungujeme už vyše pol roka
Ďalší zub má takmer celý prerezany takže tým to asi nebude
Ach bože

zorkahorka
27. feb 2024

Cez den spi? Aky mate rezim? Chodi vonku?

bale1rinka
27. feb 2024

treba mať nastavený režim aby cez deň nespal veľa..
ročné dieťa 30 minút doobeda a budiť , 2 hodiny poobede a budiť a 30minut podvečer a budiť, maximálne do 17.00,
viac nie, ukladať od pol8 do 20.00 max.

cookie29
27. feb 2024

Moje dieta tak fungovalo do 3 rokov...ja by som sla k lekarovi na vysetrenie. Ak ho netrapia take veci ako reflux, uska a podobne ak je z fyzickeho hladiska zdravy a trva to dlhsie, tak by som ziadala o podrobnejsie vysetrenie. Moze a nemusi to byt normalne. Spanok zavisi od zrelosti nervovej sustavy a su deticky kde je to problematicke a ziaden rezim a pod nepomoze...
pokial vies, ze dieta ma snahu o rezim, ze mas vecerne ritualy, ze dieta nie je prestimulovane, nie je v pritomnosti obrazoviek, bolo dostatocne vonku a nie je chore, urcite by som sla k lekarovi.

katie253
27. feb 2024

TIEŽ si myslím ako píše Cookie. Môže to byť aj mliekom, je ešte dojčené alebo ma UM? Aký vitamin D dávaš?
Určite to chce ďalšie vyšetrenia.

sun_shine_2020
6. mar 2024

Ahoj, aky mate rezim? Mozno privela telky a nevie to spracovat? Mozno vela podnetov cez den?

ahoj0
6. mar 2024

Popis bližšie, režim, strava, cumlik, ako zaspáva, či spíte spolu, či máte tmu, či nemá v miestnosti veľa podnetov, kedy vstáva, aké je cez deň…

pohodacka03
6. mar 2024

Mam 11 mesacneho a to iste + vstava o 5 rano. Cez den dokaze pospat 2x30 minut(co je malo) a douspat ho je nemozne. Nepohra sa vacsinou ani par minut sam cez den🤦. Som zvedava, co baby poradia, lebo pri starsej som skusala vsetko mozne a nepomohlo nic(ma 4 a stale sa v noci budi).