Dobrý deň, prosím poraďte, lebo už sme s mužom zúfalí. Vo štvrtok sme boli s dcérou (15m) na treťom očkovaní do nožičky. Prišli sme domov, nič nechcela jesť, len zaspala (10:30) a spala 4 hodiny. Dovtedy bezproblémové dieťa, ktoré zaspávalo samé v postieľke, krásne papalo, hralo sa samé. Ale keď sa zobudila, nastal u nás horor. Strašné revy, nič jesť, nič piť. Teplotu nemala, ale dali sme jej sirup paralen, že reku ju asi tá nožička bolí. Nepomohlo. Len revala, hádzala všetko o zem, po mne a mužovi sa zaháňala rukou, párkrát nám capla aj facku. Som myslela, že veď sa v noci vyspí a bude dobre. Ale dovtedy 5-minútové uspávanie sa zmenilo na doslova niekoľkohodinové. Proste strašné revy a zlostenie. Stačilo sa iba priblížiť k spálni alebo postieľke a chytila hysterický záchvat revu. Na rukách vydržala 2 minúty, začala revať, kým sme ju nepoložili, ale na zemi zase len 2 minúty a keď sme ju zobrali zase na ruky, tak nás strašne silno objímala, Toto sa opakovalo od siedmej do desiatej, kým od únavy nezaspala - to bolo vo štvrtok po očkovaní. Myslela som, že druhý deň bude lepšie. Ale vstala so strašným plačom, nič jesť, nič piť. A kolobeh 2-minútový (ruky-zem-ruky) bol celý piatok, sobotu, nedeľu. Prosím poraďte, ak máte niekto takúto skúsenosť.
Zvazila by som, ci ju nebolia usi, nejdu zuby, ako bonus k bolavej nohe po ockovani...
určite to nebude očkovaním, možno vám len teraz nájdu nejakú chorobu ktorú síce predtým nemala ale teraz ju už má. očkovanie ju isto nespustilo... iba že by ano. to sa už nedozviete.
Skúste kontaktovať neurologičku.
To moze byt tzv. encefaliticky plac. Nechcem strasit. V tych pribalovych letakoch to je. Dufajte, ze to zvladne bez ujmy :(
Je pondelok, čiže 4. deň, čakala by som
My sme neočkovali ani jednu dcéru a neriskujeme tie strašné nežiadúce účinky ktoré trápia deti (aj rodičov) po očkovaní... Veď už začnite hľadať aj iné informácie ako sú vám podsunuté ,,odborníkmi,, čo im zaplatia farmaceutické korporácie ... Je mi ľúto všetkých týchto detičiek keď doplácajú na ľahostajnosť rodičov a to často aj doživotne...
@zuzanka.zuzu určite nie, veď tieto opakujúce sa nežiadúce účinky po vakcínach pri deťoch sú ,,čisto náhodne,,. Len škoda že sú náhodou vypísané aj v príbalovom letáku čo vám nedajú ... 💯
@322sima123 len škoda, že tieto informácie neboli dostupné tak pred 15-20timi rokmi. Aj mnohé dnešné dospelé deti by sa vyhli rôznym chorobám. Len vtedy človek mnohé nevedel. Internet nebol.
Nožička ju nebolí, vonku pekne behá. Zuby to tiež nie sú. Už jej chýbajú iba dva spodné očné, ale tie sa ani náhodou netisnú ešte von. Za ušká sa tiež nechytá ani za hlavičku. Neviem, nikdy sme takéto problémy nemali. Dosť nás to zaskočilo s mužom. Skúsime ešte počkať a budeme volať potom pedi. Je to proste taký naozaj zachvatovitý vreskot.
Nahláste to ako nežiaduci účinok a zvážte ďalšie očkovanie. 😔 pchať také svinstvo do malého zdravého telíčka 😔 ešte som nevidela, že by pediater dával čítať prib. letak rodičovi 😔 veľa zdravia prajem! ♥️
Zase tu idu zeny dramatizovat a nahanat carodeinice 🤦🏼♀️ Zrejme spankova regresia. Nic viac, nic mrnej.
https://www.lepsispanokbabatiek.sk/18-mesacna-s...
Ja som normalne sokovana, ze sa tu najde tolko anti-vaxerov, som myslela, ze to je skor rarita, ale vidim, ze to zacina byt velky trend🙈
K veci: moze byt, ze sa jedna o spankovu regresiu+ dieta tiez nemusi mat vzdy dobru naladu, ved ani my dospeli nemame, jediny rozdiel, ze vieme spracovat nase emocie.
Hadam sa coskoro polepsi☺️
@es321 možno to bude tým, že pribúda stále viac sťažnosti a zúfalstva na nežiadúce úcinky po očkovani...
@322sima123
A s tebou tiež pediatrička nepreberala benefity a možné nežiaduce účinky? Lebo už som viackrát čítala to s tým príbalovým letákom, že to pediatri zatajujú.
Naša pediatrička nám dala letáčik o očkovacom kalendári a zároveň link na príbalové letáky, na ďalšej poradni sme sa mohli čokoľvek spýtať a až potom sa naplánovalo prvé očkovanie.
Dokonca som ani nemala pocit nejakého nátlaku.
@sss777 somnou to preberať nemusela lebo som mala jasne čo chcem a prečo, aj v našej rodine je prípad poškodenia po očkovani.. keď som jej to povedala tak to stačilo
@322sima123
Ďakujem za odpoveď
Boze ludia nerobte s tohoto antivaxersku temu... tie, ktore neockujete, pozrite si prosim priebehy a nasledky, ake maju tie choroby, proti ktorym toto ockovanie je a co by to s tym zdravym telickom vasho dietata urobilo, keby to fakt dostane... zijete v bubline, ktoru vytvorili "zle mamicky" deti, vdaka ktorym su tie choroby takmer vyhubene, ze to vase zlaticko ich ani nestretne...
A ano syn mal tiez hroznu reakciu na tretiu hexu, brala ho sanitka... dlho sa s toho spamaval... ma velmi zriedkavy autoimunny defekt, telo to nedalo... vtedy sme to este nevedeli... rovnako zle by reagoval na kazde jedno ochorenie btw. aj obycajne kiahne by pre neho mohli byt smrtelne... dalsie ockovania mal mono vakciny, pod dozorom, v nemocnici. Ale tak to je uz taky moj off topic.
po priorixe je nežiadúci účinok neutíchajúci plač a insomnia teda nespavosť.
@322sima123 súhlasím ani ja nemám zaočkované deti su zdravé a nebývajú ani chore
no neviem, ešte tak 1-2 dni, Možno ju ešte stále bolí nožička, opuchnutú , teplú ju nemá?