Pri zaspávaní ju trhne a veľmi plače

innaa
2. jún 2023

Chcem sa spytat dnes sa nam také stalo ze.boli sme ako vzdy poobede s kocikom na zahrade.mala mi vzdy poobede spinka hodinku v kociku no dnes ako chcela zaspat asi po 5minutach ako by spala ju strasne trhlo a neskutočne začala plakať az vrieskala akoby sa bala zlakla.toto nasledovalo zakazdym ked skusala zaspat. Vybrala som ju a akoby sa bala obzerala sa a zas ju trhlo ako ked ju niekto vystraší.silno sa ma držala ako ked ma niekto pred niečím strach tak ma drzala.ledva som ju upokojila.cele poobedie toto bolo nevedela zaspat zakazdym ju trhlo hrozny plac.no bola unavena.teraz vecer ju trhalo jemnejsie uz spi.aj ked sa bojim aby sa neprebrala neskôr ze ju trhne
P.S. ma zápal očka a dostali sme framykoin do očí co je predeti.je to ATB mna napadlo aj to ci to nesivisi spolu.stretol sa niekto s niečim takým?

xlucia
2. jún 2023

nieco sa jej snivalo. pouzivaj nieco ako zavinovacku na rucicky, kludne staci tenucka plienka aby nebola spotena

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
innaa
autor
2. jún 2023

@xlucia jaj zabudla som napísať ze ma 8 mesiacov.ale az tak ze potom aj neskor ked isla spinkat po kojeni to iste.

innaa
autor
2. jún 2023

@ninka297 ano ma zapal rohovky.ma ho aj velmi cervene.aj to ma napadlo ci ju to nepicha ako ma.zavrete to ocko a aj tie ATB ma napadli.

selu11
2. jún 2023

Malé deti vie potrápiť aj morov reflex. Naša staršia dcéra to tiež sem tam mala.

drake122
2. jún 2023

Pri zaspávaní ju pravidelne "myká" opakovane, akoby v sériách Morov reflex? Nahraj takú epizódu na video a pošli ukázať svojej doktorke, alebo detskému neurológovi. Pozri si na Youtube "infantilné spazmy" a porovnaj so svojím. Ak je to ono, treba riešiť bez zbytočného odkladu. Ale je rozdiel, ak sa to deje len sporadicky a nie v sériách, a je to len bežný "úľak" na podnet, napr. buchli dvere a tak.

aliaray1
2. jún 2023

@innaa nasa sa takto trhala ked jej zacali ist zubky...

aliaray1
2. jún 2023

@selu11 morov reflex u 8 mes.babatka? Ved uz by ho nemala mat, ci?

innaa
autor
2. jún 2023

@drake122 nie nie.nemala to doteraz len dnes sa nam to stalo.ma 8 mesiacov.

innaa
autor
2. jún 2023

@aliaray1 noooo aj tie jej idú to je tiez pravda to ma nenapadlo.mna len to oko napadlo nakolkl ma zápal🤔

selu11
2. jún 2023

@aliaray1 Vraj senzitívnejšie deti môže trápiť aj dlhšie. Ono tých reflexov je viac, ale podľa toho, čo písala autorka ho jej dieťa samo spracovať nedokáže, teda si myslím, že morov to ešte môže byť.

innaa
autor
3. jún 2023

@selu11 ono sa nam to stalo teraz prvykrat.
A dnes cez den si trhla hlavu a hned chytila oko.tak asi to bude z toho zapaleneho oka lebo si ho dnes začala šúchať.a plače.

aliaray1
4. jún 2023

@innaa dala by som jej pred spanim 2.5 ml nurofenu od 3 mes. Do 15 min zabera priemerne nasej. Alebo cipok ak mas ale ten treba rozpolit

aliaray1
4. jún 2023

@innaa jaj a pije vodu? Su velke horucavy a myslim, ze dnes je spln. Nasa na spln reagovala. Zhorsil sa na par dni spanok a potom do normalu. Dalsia premenna moze byt vakcina.

Nurofen je proti bolesti a protizapalovy a ak jej pridac Cevitko 1ml, asi nic nepokazis.

Zuby vedia narobit galibu...bolest hlavy, usi, nadcha, sople, bolest hrdla, zdurene uzliny, dokonca u nasej zachvaty...neplakavala, len dostala akoby epilepticky zachvat, neuro atd opakovane potvrdili, ze su to zuby. U kazdeho je to ine no.

innaa
autor
4. jún 2023

@aliaray1 ano take mala akoby zachvat a dnes som si vsimla 2 zubky naraz sa jej razia.a asi aj treti pojde lebo ma zdurene dasno takže uz viem príčinu🙈a ktomu ma ten zápal oči takze mame teraz veselo.

aliaray1
5. jún 2023

@innaa no a uz to mas vyriesene, sikula. Daj pls potom vediet, ci zabral nurofen. Nasa miluje na hryzenie mrkvu (studena osupana z chladnicky), kolieska cerstvej uhorky, kus jablka...predierkovavala som jej mrkvu a uhorku na snurku a dala takto do kocika aby si to nevyhadzovala. Pre nu jedine hryzatko, ktore chcela. Teraz uz ma aj grahamove tycinky, tak si to strieda. Ma 13 mes a 12 zubov vonku.