Prerušovaný spánok 9-mesačného dieťaťa

ema230
8. sep 2023

Dobrý den mamičky, chcem sa spýtať ci ma alebo mala niektorá z vás skúsenost s prerušovaným spánkom u dieťaťa. Moja dcérka má 9 mesiacov. Do teraz mi krasne v noci spinkala celu noc od 22:00 - 7:00. Teraz keď ju uložím do postieľky po polnoci alebo rano mi vstava a zaspapava až o pol 4 alebo pol 3 rano. Neviem co uz robiť aby spala celu noc. Prosím o radu alebo vašu skúsenosť ďakujem 🙂

avocmada2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
avocmada2
8. sep 2023

@ema230 myslím že len počkať kým to prejde. Moje deti mali každé takéto obdobie....vždy som sa ich snažila všemožne neviem ako uspať ale nedalo sa ...vždy keď som ich dala naspäť do postieľky tak nezaspali...keby aspoň potichu ležali ale nie hnevali sa tam....tak sme jednoducho začali vstávať takto skoro a mali sme už deň a deti spokojné vysmiate 🙊....postupne sa to posúvalo na neskoršíu hodinu....ale nebolo to zo dňa na deň.

mikitilik29
8. sep 2023

@ema230 záleží veľmi od toho ci má dobré nastavene denne spanky. A môže to byť aj regresiou

ema230
autor
8. sep 2023

@avocmada2 chapem moja to robi každú noc a uz som normalne vyčerpaná 😪 ale upokojila si ma ze to je len obdobie a prejde to 🙏

ema230
autor
8. sep 2023

@mikitilik29 represie?

mikitilik29
8. sep 2023

@ema230 áno deti v určitých obdobiach prechádzajú spankovymi regresiami. Skús pogooglit. Pri staršej dcére sme si užili každú jednu regresiu a to poriadne

ema230
autor
8. sep 2023

@mikitilik29 skusim ďakujem

nevenka
8. sep 2023

Vsetky 3 deti mali taketo bdele okna v noci, ale kusok neskor, ked im sli posledne stolicky. Stvrte nebude vynimka, nebudem sa tesit. Pomohlo len vydrzat.

ema230
autor
8. sep 2023

@nevenka ďakujem aspom viem ze v tom niesom sama 😊