Zdravím. Dcéra prešla na 1 spánok pred pár dňami, problém je v tom, že spí len hodinu a pol za deň čo sa mi zdá veľmi malinko a do večera to ma ešte dlho. Myslíte, že aa to časom upraví, keď si zvykne a bude spať aspoň 2 hodky? Alebo holo skoro prejsť na 1 spánok? Vďaka 🙂
kazdy den inak 🙂 ale teda v priemere spi tak 2 hodiny (obcaa ale 1 a obcas 3) 😵💫 ma 2 roky
ale teda ano u nas sa to predlzilo
@ivangeline ved nemusí, len hodinka a pol sa mi zdá málo, ale vďaka za odpoveď 🙂
@petamich a keď spí menej tak noci sú dobré? 🙂
nema to ziadny vplyv na kvalitu nocneho spanku, niekde par mesiacov pred dvomi rokmi mal asi poslednu regresiu, kedy v noci vymyslal alebo nechcel vecer zaspat ale to ako prislo, tak aj odislo 🙂 nesuviselo to podla mna s tym dennym spankom a vtedy niekedy prislo aj to, ze pride sam a povie, ze chce ist spinkat (to som skoro odpadla prvykrat)
my mame ten denny rezim relativne pevny, menej spi vacsinou vtedy, ked pri nom nelezime 🙂 to ma posledne dni, on asi po hodke otvori oko, skontroluje situaciu a spi dalej, ked vidi, ze tam sme ale ked je velmi unaveny, vtedy mu je jedno ci niekto lezi v spalni a to je vacsinou
Nvm,kolko ma vase rokov. ;D Mojej bolo malo,mala rok ale bola nespac. Dalsi dvaja okolo roka a pol a im bolo dost. Starsi az 19m. Mladsi 16m? S tym...ze ked bol narocnejsi den,tak som ukladala pol h skor.
@petamich ďakujem krásne za odpoveď 😊 možno len zbytočne stresujem, že je jej málo, možno jej to naozaj stačí keď v noci spí 12 hodín 🙂
@ivangeline 13 mesiacov má 🙂 no je to individuálne 🙂
Ked ma len 13m...tak by malo zacat spat dlhsie.. alebo sa bude pytat spat skor/bude nervozne/prilis vsetko prezivat/nespokojne.. alebo naopak bude dospavat rano. ;D Zavisi,aky mate rezim a ci mate nejaky fixny cas. My to mame fixnejsie rano. ;)
Náš malý spí niekedy 1hod, niekedy 2,5hod. Niekedy raz do dňa, niekedy 2x. Doobeda zaspí v postieľke, ale poobede už nie. To ide na prechádzku a zaspí v kočíku. V postieľke poobede nechce. Večer chodí okolo 19:30 spať. V noci vstane väčsinou 2x, kvôli mlieku. Vypije a spí ďalej, do cca 6ráno. Má 1rok.
@ivangeline áno spáva dlhšie ráno do 8 cca a večer zaspáva okolo 20.00 🙂
to sa nejako utrasie ale pokojne aj kazdy den moze byt iny ten spanok, nas maly uz asi pol roka vstava 7-8 (ked boli velke tepla tak 6) a chodi spat o 8, niekedy sa mi zda, ze ma nejaku spankovu potrebu za 24 hodin a ked rano spi dlhsie, na obed spi menej a naopak ale vzdy ked si to chcem overit, just vstane inak, takze vlastne to asi neplati 😂
Jeeej závidím,u nás to boli 15min.
Ano,nam sa to casom upravilo a spaval aj 2-3 hodiny.Specialne,ked zacal viac chodit a byval dlhsie vonku-viac sa unavil.
Mozno chodit spat skor na vecer.. A casom sa upravi. No nemusi byt ako hodinky. Niekedy 2 a pol. Inokedy hodinu a pol. Zavisi..