Zdravím. Dcéra prešla na 1 spánok pred pár dňami, problém je v tom, že spí len hodinu a pol za deň čo sa mi zdá veľmi malinko a do večera to ma ešte dlho. Myslíte, že aa to časom upraví, keď si zvykne a bude spať aspoň 2 hodky? Alebo holo skoro prejsť na 1 spánok? Vďaka
kazdy den inak ale teda v priemere spi tak 2 hodiny (obcaa ale 1 a obcas 3) ma 2 roky
ale teda ano u nas sa to predlzilo
@ivangeline ved nemusí, len hodinka a pol sa mi zdá málo, ale vďaka za odpoveď
@petamich a keď spí menej tak noci sú dobré?
nema to ziadny vplyv na kvalitu nocneho spanku, niekde par mesiacov pred dvomi rokmi mal asi poslednu regresiu, kedy v noci vymyslal alebo nechcel vecer zaspat ale to ako prislo, tak aj odislo nesuviselo to podla mna s tym dennym spankom a vtedy niekedy prislo aj to, ze pride sam a povie, ze chce ist spinkat (to som skoro odpadla prvykrat)
my mame ten denny rezim relativne pevny, menej spi vacsinou vtedy, ked pri nom nelezime to ma posledne dni, on asi po hodke otvori oko, skontroluje situaciu a spi dalej, ked vidi, ze tam sme ale ked je velmi unaveny, vtedy mu je jedno ci niekto lezi v spalni a to je vacsinou
Nvm,kolko ma vase rokov. ;D Mojej bolo malo,mala rok ale bola nespac. Dalsi dvaja okolo roka a pol a im bolo dost. Starsi az 19m. Mladsi 16m? S tym...ze ked bol narocnejsi den,tak som ukladala pol h skor.
@petamich ďakujem krásne za odpoveď možno len zbytočne stresujem, že je jej málo, možno jej to naozaj stačí keď v noci spí 12 hodín
@ivangeline 13 mesiacov má no je to individuálne
Ked ma len 13m...tak by malo zacat spat dlhsie.. alebo sa bude pytat spat skor/bude nervozne/prilis vsetko prezivat/nespokojne.. alebo naopak bude dospavat rano. ;D Zavisi,aky mate rezim a ci mate nejaky fixny cas. My to mame fixnejsie rano. ;)
Náš malý spí niekedy 1hod, niekedy 2,5hod. Niekedy raz do dňa, niekedy 2x. Doobeda zaspí v postieľke, ale poobede už nie. To ide na prechádzku a zaspí v kočíku. V postieľke poobede nechce. Večer chodí okolo 19:30 spať. V noci vstane väčsinou 2x, kvôli mlieku. Vypije a spí ďalej, do cca 6ráno. Má 1rok.
@ivangeline áno spáva dlhšie ráno do 8 cca a večer zaspáva okolo 20.00
to sa nejako utrasie ale pokojne aj kazdy den moze byt iny ten spanok, nas maly uz asi pol roka vstava 7-8 (ked boli velke tepla tak 6) a chodi spat o 8, niekedy sa mi zda, ze ma nejaku spankovu potrebu za 24 hodin a ked rano spi dlhsie, na obed spi menej a naopak ale vzdy ked si to chcem overit, just vstane inak, takze vlastne to asi neplati
Jeeej závidím,u nás to boli 15min.
Ano,nam sa to casom upravilo a spaval aj 2-3 hodiny.Specialne,ked zacal viac chodit a byval dlhsie vonku-viac sa unavil.
Mozno chodit spat skor na vecer.. A casom sa upravi. No nemusi byt ako hodinky. Niekedy 2 a pol. Inokedy hodinu a pol. Zavisi..