Ahojte. Chcela by som sa spýtať, máme skoro 6 mesačnú dcérku a pri zaspavani, napr. Večer v postieľke sa posúva na kraj postieľky a tlači tvaričkou o mantinel, alebo v kočíku o úplný kraj, alebo z kočíka na boku vezme matrac s tlači si o tvaricku. Aj rúčky si dava na oči, proste stále niečo aby mala tvar zakrytú. Nič sa chvalabohu ešte nestalo, mojkacika žiadneho nedávam lebo viem, ze to môže byt nebezpečne. Mňa len zaujíma, prečo to robí? Máte niektorá skúsenosti? Ďakujem
Ja by som dala mojkáča. Môj syn to tak mal od 4-5m, že napr vonku v kočíku sa najprv poobzeral a potom som ho dala na bok pri hlavu mojkáča a v momente spal. Potom som hračku vzala. Veľa detičiek to robí…
@tatiana252024 určite dať mojkacika, veď dáš pozor a keď zaspinka tak ho das inde. Potrebuje niečo cítiť pri sebe 🙂
uplne normalne podla mna 🤷♀️😊 aj nasa bola taka, mala som monitor dychu, takze v pol roku uz mala aj mojkaca bez problemov.. ma ho do dnes, ma 4r 😁
Skús latkovu plienku dať do rucinky
(obe dcéry dodnes majú svoje obľúbené🙂)
@tatiana252024 0.0 má tri mesiace a robí to isté ale mojkáčika má od dňa kedy sme prišli z pôrodnice a všade ju potrebuje.
@tatiana252024 ja som sa hladkal roztekom vankusika, plienky, kapesnika 😁
Aj moja mala bola taka, vzdy potrebovala citit nieco pod nosom :D Najskor som jej davala latkovu plienku, neskor uz dostala mojkaca, a potom si s uchom toho mojkaca suchala nos az kym nezaspala :D Az ked sme jej zobrali dudel tak to prestala robit :D Teraz toho mojkaca uz len zmoli v rukach :D
@tatiana252024 stiesneny pocit je pre male deti pocit istoty (imituju si tym pobyt v maternici). tiez by som skusila mojkaca alebo plienku a prip. po zaspati vezmes....
Vela svetla? 😅 alebo sa nechce pozerat na to, ake chobotiny o starostlivosti citas po nete 🙈 nebezpecny mojkacik pri 6 mesacnej ach jaj :D