Postieľka vedľa postele - pozeranie sa dieťaťa hore na stenu

19. nov 2024

Ahojte , dobrý večery. Prepáčte za takúto tému ale možno poradíte. Postieľku mám vedľa postele a za nami je stena. Na stene je biela tapeta kde sú popísané názvy čiernym písmom. Malý sa stále pozerá hore na stenu,čiže zakloni hlavičku a pozerá sa dohora na tapetu. Myslíte si ,že je to nejaký problém neurologického typu alebo len pozerá na tu tapetu ? Spálňa je riešená tak,že inak tu postieľku neviem dať. Dať dole tapetu alebo nevadí to keď sa tak za ňou vytáča ? Ja som to skúšala a po 5 sekundách má hrozne boleli oči. Má 8 mesiacov.

anavixy
19. nov 2024

Ked sa neda dat inak postielka, treba dat inak babatko v nej. A nie, pokial to nerobi aj inde, ale len na tom mieste s kontrastnou tapetou, tak to nebude neurologicky problem.

autor
19. nov 2024

@anavixy čiže odporúčate babekto otočiť?

anavixy
19. nov 2024

Urcite ano 🙂

autor
19. nov 2024

@anavixy ďakujem pekne , pekný večer 🙂

biba_18
19. nov 2024

môj v postielke zakláňal hlavu aj bez tapety, úplne ju mal zalomenú dozadu. samozrejme som sa bála a bežala som na neuro - všetko bolo ok, proste mal taký zvyk. nikde inde to nerobil... ale skús ho otočiť ... a potom sa rozhodneš ...

valiant
19. nov 2024

Deti maju radi kontrastne farby. Daj mu nad postielku kolotoc, alebo ho otoc inak. Rovnaky efekt ako tapeta robia aj listy na stromoch. Tak isto zaujmu dieta.
Nic mu nie je.
Daj ho v postielke tak, aby na tapetu dobre videl a nemusel sa zaklanat.

autor
19. nov 2024

@biba_18 ďakujem za radu skúsim ho otočiť 🙂

autor
19. nov 2024

@valiant ďakujem za radu áno otočim ho a nech si nanu pozerá 🙂 len za ním bude pár metrov skriňa tak snáď ho nebude zaujímať tá 🙂

euka210
19. nov 2024

No deti zaujima prave kontrast cierna-biela. Ak som to dobre pochopila, ze za nim je tapeta, tak len ho otocit naopak, aby mal tapepu pred sebou a uvidis co to urobi.

butterflyeffect
19. nov 2024

Mna napadlo skusit dat za hlavicku baldachyn, nech ho nelaka otacat hlavicku tam

evcagabi
20. nov 2024

Ja som musela zrusit vsetko, co mala za hlavickou, vkuse ju vytacala 😅 tak som vsetko presunula. Ako baby pisu, pretocit babatko

autor
20. nov 2024

No dievčatá ako som predpokladala teraz sa vytáča dozadu za skriňou a dverami, inak ho už neviem dať 😃 mám sa obávať že toto vytáčanie hlavičky je už niečo horšie než len zaujaté predmety ?

libusak
20. nov 2024

Ak by to bol neuro problem, robil by to vzdy a vsade. Aj v kociku napr. Skus ho dat spat cez den vasej postele ci to bude robit alebo je len veeeelmi zvedavy

autor
21. nov 2024

@libusak môžem sa spýtať že keby to bol neuro problém aký by to bol alebo čo by to znamenalo?