Prosim vas ja uz neviem mala ide mat buduci tyzden 3 mesiace … chcem sa jej venovat s hranim myslim tak do ohradky s hrackami .. polohovat na brusko lenze ked sa zobudi aj po 3 hod spanku tak sa naje .. na brusko v tom pripade nemozme .. ked ju dam do ohradky chvilku na hracky kuka ale potom ju berie zase na spanie … 🤷♀️🤷♀️🤷♀️tak ja uz neviem z coho je stale taka unavena … nevravim ze negagoce s nami ale ked ma taku chvilku ze je aspon hodinu hore uzivame si ju z muzom .. malinste tiez taketo ospale deticky ?dobehli potom hranie a objavovanie hraciek??
@cibinka18 presne kvoli takymto prispevkom su po narodeni deti zeny sklamane, ze im deti nespia a konstantne sa im treba venovat. Nie, nespia stale male deti, moje spalo par minut dvakrat do dna, zvysok prerevalo. A na bruchu nevydrzala par sekund, ale kludne aj pol hodiny v troch mesiacoch, ved to sa uz plazila. A pre autorku: kazde dieta je ine, vraj su aj taketo spave, ja som kludne a spave dieta nemala, na tvojom mieste sa tesim.
take male stale spia, uzivaj si, ze je kludna a neplace, ze zaspi sama, ved casu bude mat, za chvilu sa to zmeni, na brusko ju daj na chvilku, par sekund, viac nevydrzi