Ahojte mamičky. Tada si prečítam príbehy tých čo si prešli niečim podobným.
Syna som asi pred dvoma mesiacmi odstavila od dojčenia (2,5r) dojčil sa už len na obedný a nočný spánok a už to nebolo ani dojčenie ale len asociácia. Odstavili sme úplne bez problémov. Večerný spánok sa nám darí uspať celkom v pohode ale ten obený je jedna veľká katastrofa. Extrémny boj, nervy,plač. Skúšali sme ho nedávať na obed spať ale neosvedčilo sa nám to lebo od 4-5 začal byť unavený mrzuty a častokrát zaspal o 5 a to bola len večer zábava. Takže obený spanok chcem nechať zachovaný,potrebuje ho - aj vidim naňom okolo 1 že chce ist spinkať že je unavený ale proste nejde mu to. Ľahneme si čítame si, hovoríme príbehy a uspavanie trva aj dve hodiny - čato je to sprevádzane amokom krikom nervami plačom že nechce spať ale vidno že chce len bojuje.
Upraví sa to niekedy? Lebo ja uz som s nervami nakonci😵💫
@janickacrazy nooo - skúsili sme ale chodit v lete na obed sa prechadzat v kočiku - po polhodine sa zobudil celý mokrý spotený mrzutý a doma som ho ajtak musela douspať
hej, chápem, ja som aj doma kočíkovala niekedy, prostredný mi totiž mal také obdobie, že len v kočíku spať chcel cez obed, teraz ked sú také horká možno skús aj po dome behať s kočíkom, ak máš nato trochu priestor
U nas presne to iste😒 on spat nechce. Takze jedine v kocari, ak nie je horuco, pripadne v aute a zastavit v tieni. Ale teraz uz proste vacsinou kaslem na to, davam poobede pozor, aby nezaspal, nikam nemozme ist😂 a potom ide o osmej spat a je pokoj
Tiez mam dceru 2 aj polrocnu. U nas pomaha jedine to ze hodinu sme vonku rano a hodinu az dve k veceru.stihne sa unavit a spi aj na
obed aj vecer. Ale nepouzivame kociar od 2 rokov. Cize bud ihrisko alebo dlha prechadzka,nech sa riadne unavi
V kočíku by nezaspal? vonku?