Bez krmenia? Povedzme od 18 do 6 ?
od 3m, 12az13h bez prebudenia
@cyberk kojene ci UM?
v roku a pol ked sme ich to naucili... boli kojeny a zacali spavat s tatom.. okrem jedneho do 1-2 tyzdnou bolo ok ... jeden syn to ale velmi zle niesol a trvalo este pol roka kym si zvykol
Od 5 rokov
Bez prebudenia? V 7 rokoch
Ale lepšie spanie začalo v 2 rokoch po odstavení. Dovtedy hore veľakrát v noci, 3, 5, 10x
UM
Syn bude mať 5 rokov a stále sa v noci budí (nebudí sa už na jedlo ale na to že chce cikať), dcéra mi prespí od 7 mesiacov... Takže je to ozaj individuálne
Asi od 4m od 20 do 7. Od 6m spava sam v svojej izbe. Dovtedy bol u nas v spalni ale uz sme sa navzájom rusili. A takto je spokojny. Niekedy sa stane, ze sa zobudi aj teraz, aj divoke noci sa nam stanu (zuby, choroba..). Ale inak pekne spinka
Ja mam deti dojčene.
Spali ale az cca v 2rokoch. Kedy boli zubky von. Inac sa minimalne 1-2x zobudili. Ci uz na prsnik alebo vodu.
A spali cca od 20:00 do 6-7rana.
Okolo 2r. Najskôr to bolo v medzi 16 až 17m. Môj tretí.
Od 8m od 20:00-20:30 do 7:30-8:00
Ja som dieťa šťasteny a deti mi spali od narodenia celú noc.My sme sa trápili s problemom,že sme staršieho museli budiť,aby jedol.Pri mladšej sme sa nato vybodli
Od šiestich týždňov do rána 5:30 6;00
Od 22. mesiacov kedy bol odstaveny
ked som odstavila od kojenia. JE TO VYKUPENIE :D
Mala niečo cez 2r
Od 6.5 mesiaca pd 20 do 5, po mlieku potiahne este do 7-8
nejak pred dovrsenim 2r to zacalo byt take pravidelnejsie, ked prespala komplet noc. ale casto boli noci, ked som pocula, ze sa zobudila a napila sa vody, alebo bolo treba ist cikat.
zachvilu bude mat 3 a uz pomaly mesiac vkuse taha snuru vecer zaspi-rano vstane (21.30-7.00).
Od 2m obaja dovtedy sa budili 1x ,najedli sa a spali ďalej
Od 3 rokov
Od 5 tyzdnov. Bola som tá vyvolená ktorej dieťa si spravilo vlastný režim prakticky od začiatku. Chodievala spávať cca o 19tej. Ale zato sme vstávali cca o 5tej ráno a cez deň spávala len na mne, sem tam v kočíku 4x denne po 30 minút. Ale za tie prespate noci to stálo.
Kojena nebola
Od troch mesiacov ,od 19 do 7
od 2 mesiacov
Od 1.5 roka svojej izbe spi celu noc
Od 1mesiaca, na MM
od 7m.. od 19 do 5