Ako odnaucit dieta (10mesiacov) od casteho pitia v noci? Budi sa aj 8krat z spanok. Kazdu hodinu. Zacne mrncat. Dam jej cumel a reve stale. Musim jej dat len napit z vody a spi dalej.
To je len zvyk, nedaj a za pár nocí sa nezobudi.
Daj flasku do postielky, nech sa obsluzi sama. To sa rychlo nauci. Moje deti tiez tak mali nekvapkajuci poharik.
Nie je to skoro aby tak male dieta nic v noci nejedlo? Podla mna je hladna
@hederamonstera nie je pravda, niektoré deti prespia celú noc pomaly od narodenia, ale tých je samozrejme menej
@viky2612 ale autorkino dieta nespi celu noc, asi je pre to dovod
ja som tam pila vody hlavne večer v noci ale strašne veľa a zistili mi cukrovku.
@hederamonstera nemusis byt hladna. Zalezi kolko si cucne. Ak vypije celu flasu moze byt, ze je hladna.
A mlieko nechce?
Dávajte pozor ci aj veľa ciká, viac ako obvykle, koľko vody v noci vypije? Synovi sme tak zistili cukrovku.
@hederamonstera nejedava v noci od 3 mesiacov 🙂 vzdy jedla cez den velmi vela. Potom uz ani v noci sa nebudila. Ale ako prisla prva spankova regresia, tak mi bolo poradene, se jej mam dat napit a cumel. Tak som to tak robila a odvtedy si na to zvykla. A budi sa aj 8krat, co je uz dost vycerpavajuce pre mna.
@hederamonstera keby je hladna, tak by revala hned ako by som jej zobrala flasu od ust (aj keby je v nej voda)- poznam si dieta.
@svokrinjazykmonika neskusala som mlieko davat. Lebo vidim, ze si da len par glgov vody a hodi sa na bok a spi dalej.
A popri tom, sme uz stahovali aj teplotu v izbe, aby nahodou nebolo moc teplo.
@katie253 cikava dost. Aj cez den a aj rano po noci ma nabombenu plnu plienku. V noci mi takto vypije aj pol malej flase cistej vody (sladene tie sunar caje jej na noc nedavam)
@hederamonstera 10 mesacne dieta by preco malo jest v noci...to prave nie je bezne
Ak vám takto nepila v noci a začala teraz, tak by trebalo vziať moč na kontrolu k pediatričke, alebo kúpiť v lekárni pásiky na kontrolu glukózy a ketónov a skontrolovať doma.
Ďalšie prejavy pri cukrovke na jej začiatku sú slabosť, mrzutosť, nevladze chodiť, taká handrová babika ked ju chytiš na ruky, po čase aj chudnutie. Nam za 2 týždne schudol 430g.
Aj môj tak pil, cucol trošku čistej vody a spal. Postupne to prešlo ...
@katie253 tak to je ona uplne opak 😂 nezastavitelna cez den. Stavia sa furt a vsade. Stvrnozkuje ako keby mala v riti vrtulu. A pribera velmi dobre.
@jesenzima aj si hi nejak odnaucala?
Nie, to prišlo samé, ale keď tak môžeš skúsiť, že dáš do fľašky úplne máličko vody..
Pije čistú vodu?