Neustály protest pri uspávaní

10. júl 2024

Baby dverka 11mes pritestuje pri uspavani v podstate od 2,5mes. Mala to do 5mes potom pauza uspavala sa lahko hojdanim v perinke tak zas pritest mesiac potom zas mesiac bez problemov a tak je to dodnes. Dnes bol ale extrem ma 2 denne spanky vstala o 6 bdela o 10:45 aj to iba vobku. Nemala som nervy nato ju viac ako hoeinu uspavat. Normalne uz ked som ju vzala na ruky mala amok pritom spat chcela len sa strhavala kricala valala sa po zemi od unavy nemala zaujem uz o hru zivala.. v perinke tiez amok nemohlo byt teplo mame klimu. Bola najedena napita prebalena.. este vcera vsetko fungovao. Poobede sla spat o 14:30 tulila sa kumne zrazu na rukach nekricala zacala
Som hojdat v perinke zaspala. Co zas vymysla. Preco mala take dlhe Bo?? Neviem ci sa vari chysta na jeden denny spanok? Alebo nechce peeinku? Vecer zas hodinovy rev protest zaspala
Sama na posteli od unavy pri mlieku na rukach vresk cez den mimo ruk ju uslat nemozne mate skusenosti?

autor
10. júl 2024

@mikitilik29 dvera ma cerstvych 11 mes regresia je od rok

viestta
10. júl 2024

V tomto teple perinka? Vsak jej musi byt horuco a nepohodlie nevie inac dat na javo ako placom.

autor
10. júl 2024

@viestta nieje vypchata je uplne tenka a ona bez nej zatial
Nezaśpi

autor
10. júl 2024

@mikitilik29 vonku zaspala hned ak by to bola tegresia mala by problem aj tam ci

viestta
10. júl 2024

Skus bez perinky

autor
10. júl 2024

@viestta pisala som byssie ze poobede zaspala doslova si pytala
Hojdanie a zrana ked nebolo tak telo uz mala
Problem

petko81
10. júl 2024

Nasa ma 8 mesiacov a spi lej v plienke,
Skus zapnúť bieli šum
U našej pomaha ak je uz velmi zla.
A skus dat len jeden spánok, možno uz nepotrebuje.

lolita555
10. júl 2024

Dospelý človek má problém spať v tomto teple nie ešte dieťa .perinou preč aj keď je tenká nás spával keď bol malý len v plienke a tričku .keď sa v noci mrvil vedela som že mu už je zima tak som ho zakryla bavlnenou plienkou

autor
10. júl 2024

@viestta nechce tiez vresk😤

autor
10. júl 2024

@petko81 ved to som v po ykove ci dat jedwn spanok ci regresia ktora prejde lwn zas ona v kociku vonku zaspala hned tam zrazu spanok neodmietala

autor
10. júl 2024

@lolita555 bwz nechce tiez vrti sa dobre ze mi nespadne

petko81
10. júl 2024

Skús zajtra dat jeden, naša staršia ma jeden spánok od 9 mesiaca nepotrebovala spať uz viac krát

autor
10. júl 2024

@petko81 no vyskusam

jar_ka
10. júl 2024

Ja som kúpila zatemňovací záves, tiež mi dcéra začala štrajkovať v tomto veku, hneď ako mala tmu spala, na jeden spánok prešla v 13mesiacoch...

autor
11. júl 2024

@jar_ka mam zatemnovaci zaves to som mala od zaciatku nastahovania sa koli sebe 🤣