Ahojte,
Mám dceru, za chvíľu bude mať 8tyzdnov, cez deň nespí, Max mikrospánky či 30minutove spánky a večer pekne spinká tak že sa zobudí každé tri-styri hodiny na kojenie.. inak skúsila som nosiča. Nechce byť. Skúsila som kočík. Buď dáva 30minutove spánky či hodinu.. potom plač a dokola.
Neviem čo robím zle. Trápi ma to že nespí cez deň tak ako má byť. Podľa pediatričky že je všetko ok, pekne rastie a priberá.
@yamahka moja starsia mala iba 30min spanky. Nebolo tej sily, co by ju prinutila spat dlhsie. Pre nu to bol normalny spanok. Proste su aj take deti. Knizku o spanku novorodenca zjavne necitali 😅 A tiez v bdelom stave zvykla revat ako pavian.
Áno. Sú také deti. ;D Jedno zo štyroch také bolo.
Náš syn tak spával cez deň od 30 -45 minút proste jeden spánový cyklus nevedel si ich spojiť , je to tak doteraz výnimočne spi dlhšie cca 1 az 1,5 bez toho aby sa zobudil
dieta ked prechádza z jedného spánkové cyklu do druhého malo by mať tie isté podmienky ako ked zaspalo a vtedy si vie spojiť cykly bez zobudenia
čiže ja som ho vždy douspala niekedy to šlo niekedy nie
nosič som vôbec nemala nechcela som ho
Je všetko ok... naš to iste. Pol hodiny spal, potom sa zobudil, hodinu a pol hore. Z toho trištvrte hodina pohoda a druha trištvrtehodina reval.