Ahojte môj syn má od 8m problém v noci spávať. Teraz má 14m a už dva mesiace som s ním každú noc 5 hodín hore. Štandardne zaspí o 20.15, spí do pol 12 a potom začne peklo. Do 5 rána som s ním hore a nerobím nič iné len uspavam. Uspavam 40 - 50 minút a za 10 je hore. Cez deň spí niekedy 1 a niekedy 2 spánky a však najneskôr o 15.00 je hore ale to je bez zmeny - noci sú rovnako hrozné.
Stále mojom, fľašu odmieta a len ma cuca a cuca do nekonečna nedokáže sa odstaviť.
Už som rozmýšľala že sa súkromne objednám na neurológiu a poviem im že bez tabletiek na spanie neodídem.
S malym som od narodenia sama a mám toho plné zuby.
@mabenn hej zuby tak bežne sa ozývajú, dávam mu nurofen, uspavam ho pri kojeni a večer zaspí pekne za maximálne 10 min to nie je problém. Či by vydržal dlhšie hore už asi ani nie väčšinou pred tou 20.00 už začne zmolit oči a je unavený.
Trápi ma to že okolo polnoci vstane a nie a nie zaspať. Mrvi sa, mrnci, prehadzuje, narieka.....45 minút uspavam a vstane za 10 min zase. Trvá to už hrozne dlho a neviem čo mám robiť.
o 20.15 zaspi sam, alebo ho uspavas? skusala si dat ho na noc spat neskor? dalsia vec - ako je na tom so zubami? neskusala si dat nurofen napr na noc? nema bolesti z iducich zubov? to su prve veci, co mi napadli