Prosím o radu, už som zúfalá! Moja dcérka má v noci strašne nekludny spánok. Uložím ju okolo 8 a od 11 sa začne prehadzovat zo strany na stranu, metať, hádzať, zdvíhať nohy, hlavu… Nevydrží v jednej polohe 3 minuty a trva to celé až do rana kým nevstane. Vstáva okolo 6:00 a je úplne unavená s vyčerpaná z celej noci a ja tiež lebo som hore pri nej 😔 Všetko to robí z mikrospanku, keď sa silno udrie tak vstane a už je hore… Medzitým ma 1 alebo 2 papania, to ju vždy na pol hodku uzemní a potom znova. Som ako matoha, celu noc pri nej hore, už nevladzem. Prosím poraďte 🙏🏻
My sme v tomto veku tiež mali hrozne obdobie ..v noci sa pretočila na brucho ,vstávala na štyri a vždy sa na to s plačom zobudila ....ťažko aj zaspávala ..aj každú polhodinu sa budila a vždy chcela prsník ..skúsila som si ju hrávať k sebe do postele ,bolo to lepšie .Vlastne sme niekedy v Tom čase začali spolu spávať a dodávame spolu doteraz .V júni mala dva roky ,ale budí sa stále aj 5 krát za noc.Ked toho cez deň veľa zažije ,intenzívne to v spánku prežíva zas ..rozpráva ,kričí zo spánku ..chápem ta .Skús si pospať niekedy cez deň ,keď spinká ..aspoň trošku to zmierni únavu a vyčerpanie .Robota počká .Alebo pošli niekoho pokocikovat a ty si normálne ľahni .Prajem veľa síl .
@marussska neporadím Ti ale pripnem sa sem lebo mame to iste.. museli sme ju tiež z postieľky preložiť k nám do postele.. zo začiatku to pomohlo (cca 2 týžden), no teraz je to rovnaký des. Naša ani nevstane len počujem ako sa buchne o čelo postele či nájdem zrazu jej hlavu niekde pri mojich nohách a pod. Kúpili sme zabrany aby nevypadla ale aj tak ju celu noc prekladám a ukladám a pod. Rovnako ju mlieko uspi na hodinku/dve a ide to znova. Cez deň spi na jednom mieste ale v noci je ako divoká :/
Ono pár dní potrvá kým pochopí že mlieko nedostane.
@marussska Skus pozriet spankovu regresiu v 8 mesiaci.