Moja 2-ročná dcéra nespí

27. dec 2024

Poraďte mi co robiť?
Dcéra ma 2 roky a celu noc sa prehadzuje, cestuje po posteli hore dole, nespí na hednom mieste, snaží sa ma vydurit z postele.Ked odídem a necham ju tam samu,tak zase reve kvôli tomu.V postieľke nespí uz vôbec.Spi so mnou na velkej posteli.Ked sa schulim do rohu, príde tam.Chvilu leží,potom zas vstane,napije sa,zas sa mrvi.Ja uz sa potom prebudim,ona samozrejme je hore tiež.Ja uz nevládzem takto fungovať.Skonci toto niekedy?😭Co môže byť príčina tohto nočného cestovania a prehadzivania sa?

autor
27. dec 2024

Aj teraz sme hore a mne uz je fyzicky zle.Mavam bolesti hlavy a potim takto musím fungovať celý den.Poobedny spánok trva1 hodinu maximálne 1,5 h. Uz som ho skusala aj zrušiť,bolo to sto razy horšie.

really8
27. dec 2024

No co myslis ake bude asi riesenie. Vlastna postel. Pomaly postupne nauci sa. Treba jej ju pripravit tak ab tam chcela spavat.

senta_sofia
27. dec 2024

V com spi? Kolko stupnov mate v spalni? Zacalo to teraz alebo uz davnejsie?

anketkarka
27. dec 2024

To nevadí, že cestuje. Má taký spánok. O to skôr potrebuje priestor a bezpečnú vlastnú posteľ. Sama vidíš, že takto sa fungovať nedá. Každý sa musí naučiť spávať sám vo vlastnej posteli skôr či neskôr.

pralinka86
27. dec 2024

Cestuje po takom velkom priestore, aky ma k dispozícii.. vsetky deti sa nam tocili ako lietadla na posteli, odkopane samozrejme nonstop. Aj vo svojej sa mensie stale pretaca, ale ma bocnice, tak ide len potial a naspäť zase.. chce to vlastnu postel, hoci aj vedla tvojej

patka06
27. dec 2024

Súhlasím, že by mala mať vlastnú posteľ, 2 ročná pokojne klasickú - nie postieľku.
Možno jej je teplo, skús znížiť teplotu v spálni.
Možno má cez deň veľa podnetov a preto má potom nepokojný spánok.
Možno pije pred spaním mlieko a je jej po ňom ťažko na žalúdok.
My môžeme len hádať, príčinu musíš nájsť ty.

koniarova
27. dec 2024

Napíš presný denný režim.