Ahojte maminy, maly bude mať 15 mesiacov, väčšinou sme na jednom spánku ale ešte sa podaría aj 2.....ale.... Keď ma ten jeden spánok spi malo... Hodinu, hodinu a štvrť /pol.... Málokedy potiahne 2 hodiny co by bolo ideálne
Tak ja sa vás pýtam co si myslite, není mu to malo...? Od večera do rána spáva tých 12 hodín aj... A není akože zlý, nervózny... To ja som nervózna z toho ci mu není malo... 😪 Vy jak to máte?
Dakujem za názory
Spánok sa počíta dokopy denný aj nočný.
Môj malý ma nočný spánok 11h, denný 2-2,20h. Dokopy je to dajme tomu 13h, to mate aj vy, s tým ze tvoj malý spinka viac v noci. Ak chceš aby spal viac cez deň, skus mu skrátiť noc o tu hodinku a možno pospi cez deň. Ale ak vám. To takto vyhovuje, tak by som nemenila 🙂
Naša ma 15,5 mes (16.1.2023).
Spí 1 spánok od cca roka.
Zvykne spať 2,5-3,5h. No v noci spí cca 10h. Podľa mňa to nie je malo, kamoskyna je o necely tyzden starsia a spinka hodinku denne, niekedy vobec. Dalsej kamosky mala od roka nespala ani minutku. Moj brat vstaval o 6 a do 22 bol hore bez spanku od mala (od cca roka) 😊 ale podla mna spi krasne ak spi cez hodinku a spinka aj 12h. Nasa zaspi okolo 22 a vstava mezi 6.45-8.00. Niekedy zaspí aj o 21 a niekedy aj o 23 :D hlavne ked si potiahne spanok inak ako bezne, lebo zvykla chodit medzi 11.30-12.30 a napr dnes sla o 14tej, takze uz viem ze okolo 17 vstane a bude hore do 22-22.30 😅 minule (asi sobota?) si na obed supla slofika 20min a sla spat o 17tej, samozrejme vstala 19.05 a zaspala 23.05 🤣 proste deti... niektore nespia vobec, beriem to pozitivne. Aj nasa ma dni ekdy taha neobed 4h10min a niekedy po 1h45m je hore a beha hned.
preco by to bolo malo? ked je ok, nechaj ho tak, moj od roka nespal cez den vobec, len v noci aj to cca medzi 23-6hod a drzi ho ho aj doteraz, ze nepotrebuje vela spanku
Veď ti dobre spi cez Noc, tak asi mu to stačí