Ahojte, viem že tychto tem je tu milion , ale rada by som bola keby sa podelil niekto s čerstvymi skusenosťami a hlavne tí čo riešili podobný ,,problém, . 14 mesačný Synček je zlý spavec od narodenia no naučili sme ho na uspávanie na rukách, chcem to zmeniť citlivým sposobom. Je celkom temperamentný no vidno že už mu neni príjemne na rukách no sám sa nevie ukludniť, vymýšla v postielke. Ak ste niekto využili poradenstvo pomohlo? Popripade viete mi dat tipy ako ste babo naucili ?
@amelia89 presne toto aj my riesime. Za kolko vam to pomohlo? Musela si odstavit aby dieta lepsie spalo ? Ja odstavit nechcem ale kojenim neuspavam, hlavne to oducenie od ruk chcem. Moc plakalo dieta pri preucani?viem ze je to individualne ale neviem vobec ako oducit take dieta uz vacsie
@mary174 ahoj, my sme si zakupili prednasku a nam velmi pomohla. Mala sa naucila zaspavata sama (aj na obedny spanok, aj na nocny spanok). My sme to riesili ked mala cca 7 mesiacov. Chce to trpezlivost, nevzdavat sa hned na zaciatku ale vysledok stoji za to. Drzim palce 🙂
@sun_shine_2020 ďakujem pekne
@mary174 nemusela som odstavit vobec. Tak, uplne bez placu to neslo - to dieta je zvyknute na uspavanie nejakym sposobom a zrazu sme mu to vzali. Ale tym ze sme boli stale pri nom, nebolo to take zle. Trvalo to dlhsie,je to proces a zvyk.Myslim tak 2-3 tyzdne kym uz naozaj isiel do postielky aj sam a lazkal si v klude. nema uz vobec problem. Ono to poradenstvo je taky odrazovy mostik,dostanes nejaky navod a oporu nejaky cas ale niekedy to trva dlhsie (zavisi aj ake dlhe poradenstvo mas). Treba sa obrnit trpezlivostou a prinesie to vysledky. Ale nas druhy syn je veeeelmi temperamentny ja som si myslela ze to ani nedame pri nom a budeme uspavat na rukach do jeho 18tky 😀😀😀
Nam pomohlo poradenstvo pri dvoch detoch. To co platilo na jedneho neplatilo na druheho takze je to individualne. Ale riesili sme prave toto - uspavanie na rukach/kojenim a budenie v noci 10x.