Dobrý deň. Museli sme prejsť na 1 spánok, keďže mi začal odmietať doobedný spánok a večerné uspavanie bolo nekonečné. Má 15 a pol mesiaca...problém je v tom, že ako spáva len 1x nevie spať dlhšie ako 2 hodiny aj to ho musím vždy douspať niekedy raz, niekedy aj dvakrát. Viem, že mu to je málo...dá sa nejak predĺžiť spánok, máte s tým niekto skúsenosť, je preunavený, podunavený? .... Keby aspoň 2 hodiny spal a bez douspatia tak by to bolo super.
Ďakujem 🙂
Postupne bude spavat dlhsie. Dcera aj syn pri prechode na 1 spanok davali najskor tak 1 - 1,5 hod a az postupne sa im spanok predlzil. Podla mna vracat sa na 2 spanky v tomto veku je uz kontraproduktivne. Treba len vydrzat, kym si telo zvykne na novy spankovy rytmus.
Preco by boli 2 hodiny malo?
Moje pol ročné dieťa spávalo 3 krát pol hodinu a teraz má 11 mesiacov a spí 2 krát pol hodiny. Akože neviem čo by ste už chceli - asi aby vám deti spali pol dňa ideálne...veď dve hodiny sú krásny čas !!
uprimne, poradit ti neporadim , ale v tichosti zavidim ze ti dieta spi dve hodiny 🙂 mne mala spi tak maximalne hodinu, od 12 do 1 :D po hodine sa zobudza plna energie a vydrzi jej to do 8 do vecera :D uspavanie trva este dobru pol hodinu kym sa skludni a prestane sa rehotat sama na sebe :D
@beata_k skúšala som, no už skôr ako o 12 nezaspí
@em4life koľko vám to asi trvalo kým si zvykli? Lebo my sme na 1 spánku už 3 týždne 🙂
@mimi3008 2 hodiny by boli super
@ksebejka stačilo by mi keby spal 2 hodiny, ale bez toho aby som ho musela aj 3x douspavat, a veľmi zriedka spí 2 hodiny väčšinou max hodina a pol... Vďaka za odpoveď.
@simona1306 práveže tie 2 hodiny by som chcela dosiahnuť, pretože to spáva výnimočne, ale verím, že časom sa to upraví aj nám aj vám 🙂
Tak ho douspi. Neboj, nebudes to robit do jeho 3 rokov. On sa nauci potiahnut aj sam. Ale za 3 tyzdne chces od neho vela.
Dcéra bude mať v nedeľu 15m na 1 spánku funguje cca 2 týždne, za začiatku spala 1,15hod.-1,40hod., včera a dnes spala niečo málo cez 2 hodiny. Asi je to len o zvyku
myslim ze cca 2 mesiace, ale je to individualne
Co by som dala zato keby mi ty drobci vtedy spavali aspon hodku cez den..a dve ? ! Si stastna matka
Ja by som presla na 2 spanky, ale budila ho skor.