Zdravím Maminy aj tatínkovi. Moja princezná sa už 3 týždne otáča pri spaní na jednu stranu, zvykla som si. Lenže naučila sa už aj na tu stranu chodiť na bruško. Posledné 2 týždne nerobím už nič iné ako to že zaspí a po chvíľke sa da na bruško, veľakrát sa zobudí po chvíľke alebo sa častejšie budí. Keď sa učila na tu druhu stranu tam to robila tak týždeň ale na bruchu nespala. Teraz už akoze mám dosť…cez deň mu to nevadí keďže vždy máva taký kratší spánok že do hodiny je hore ale keď uspavam večer tak aj 2hodiny lebo sa vždy da naň, je hore, dám ju na chrbát, da sa na bok a potom brucho a zas dookola 🙂 potom zaspí tvrdo a da sa na brucho a tak spi 😀
Všetky tri moje deti takto spali a aj ja keď som bola malá.
Pripomenula si mi toto hrozne obdobie u nás 🤣 spankova regresia... V 2-3m najhoršia. Presne sa syn naučil pretacat, a robil to aj v spánku, no spať tak nechcel, takže bol hore a ja som celu noc tri týždne vkuse otacala to dieťa na chrbát keď sa pre vrátilo. Inak bol rev 🔫
Potom sa naučil, a spáva na brušku do dnes. S hore zadkom 🤣
Ja napríklad na bruchu spím doteraz..
Nechápem, kde je problém že spi na bruchu? Ja a moje deti spíme vždy na bruchu 🤷♀️ inak nedokážem spat.
A naspat sa tiez dokaze otocit? Ake stare je dieta? Spanok na bruchu je nevhodny pre male babatka, idealne by tak mali/mohli spat az ked sa dokazu sam otocit na brusku aj spat, ale pokial sa vie dat dieta aspon z bruska na bok, tak je to ok, nemusis ho v noci zakazdym pretacat, staci, ked ho pretocis, ked sa sama zobudis a vidis, ze je tak. Pokial sa dokaze z bruska dat späť do inej polohy, tak neries vobec.
Mam 2,5 rocne, ktore spi iba na bruchu. Akonahle sa vedel pretocit, tak tak spi. Nevidim dovod ho pretacat. Kazdy ma nejaku oblubenu polohu.
Ja spim na bruchu od babatka az doteraz. Rozdiel bol v tom, ze ako babo casto zadkom hore 😂. Preco to beries ako problem?
Ja inak nezaspim len na bruchu aj tak rano vatanem..
Neviem ako to mám brať keďže veľakrát nechá ruku pod sebou, budí sa, vracia a potom v tom spi alebo je ako ďateľ zarytá do matraca. Má takmer pól roka, otáčať naspäť sa ešte úplne nevie ale občas sa jej to podarí.
Ja tak spím cely život, možno aj ona bude tak