Ahojte kočky,
máme 3mesačné bábätko. Doteraz bol celý deň a noc v tom istom, každy deň sme zmenili oblečenie (nehovorím keď sa prekakal/poguckal.. ). Ale asi vrámci robenia večer rutiny uvažujem že už večer budeme prezliekať do pyžamka. Kedy ste to začali riešiť? Vďaka 🙂
aj my.....pyzamko od narodenia
Ja sko pyžamo používam bud overal ,alebo body . A hneď ako som okupala som dala nové....ma rok a spáva iba body v spacom vaku .
ja som po kupani davala vzdy ciste,aj ked mal ciste napriklad predtym tak som mu ho odlozila na dalsi den. ale kym bol male babanko nosil cez den aj v noci dupacky cele tak som nerozlisovala ze tieto konkretne su pyzamo a tieto na den.
Od narodenia po kupani vzdy dostal ciste pyzamo
po kupani pyzamo, rano pri prebalovani a hygiene som ju prezliekla
Od narodenia na noc sme prezliekali do pyzama-overalu
Od narodenia mala pyžamo na noc po kúpaní
V pôrodnici som ho do pizamka neprezliekala ale hneď ako sme prišli domov tak každý večer sme prezliekali.
Hneď od začiatku. V pôrodnici nie. Ale hneď od prvého dňa doma mali pyžamo. Prezliekanie do pyžama je súčasť večernej rutiny, umyť sa/okúpať, zuby, pyžamo, potom možno chvíľku ešte knižka a spať.
Vdaka 🙂 oddnes teda overal len na spanie 😁
My sme tiež mali rituál od začiatku. Nie kvôli hygiene, ale aby mali zaužívané, že večer sa prezliekame do pyžamka a ráno vyzliekame. Teraz vedia, že pyžamo sa rovná večierka 😁
Od začiatku
pri prvom dietati asi okolo 2m a pri druhom asi po 3t. u nas dupacky neficali - obom detom boli tie chodidla kratke
Čo? 🤭 Každú noc do pyžamka. Od narodenia.
@vivi2023 neviem presne mesiac ale tak nejak keď začala cez deň bývať na zemi, platiť sa a tak. Cez deň iba v bodyčku zdriemla ale večer okúpať a do dupačiek
Nepoužívali sme vždy pyžamko, najmä v lete spávala aj len v bodyčku… Ale prezlečenie do nočného úboru po kúpaní sme mali od začiatku ako súčasť rutiny 🙂.
Na denný spánok sme ju doma nikdy neprezliekali, potom z toho bola v škôlke zaskočená na začiatku 🙈
@vivi2023 ahoj, my sme dávali večer do pyžama hneď ako sme prišli z pôrodnice 🙂