Každý deň iné uspávanie 4,5-mesačného bábätka

19. sep 2024

Baby prosim poraďte mi :( som už zufala…4,5m babo..už sme aj po regresii, ale zaspavanie je jedna katastrofa :( večerne bolo doteraz jedna baseň a aj denné zhruba do 3.mesiaca, odvtedy sa to začalo kaziť, prešli sme si obdobiami zachvatov plaču pri zaspavani, potom prišlo uspavanie len na mlieku, potom len v nosiči, potom len na rukach, potom sama v postielke a teraz sme zasa len pri mlieku :( Nejaké rady? Tešila som sa obdobiu sama v postielke, ale trvalo to par dni. Mali ste to tiež niekto tak? Som z toho zufala lebo niektore bdele okna sa mi natiahnu na 4-5h čo je extremne pre tak male babo a potom mi plače od unavy až do hysaku sa dostane. Skušam všetky sposoby ale nič :(

surama
19. sep 2024

To uz aj zubky sa mozu tlacit, mozno aj z toho je nervozne. My sme uspavali v kociku..vozili sme ho po byte a tak zaspal.

tinka_1807
19. sep 2024

Nedám rady, ale rozumiem. Mali sme to podobné. Úplne chápem tvojmu rozhorčeniu, ale stará známa veta je to len obdobie platí aj pri tomto. Dôvodov môže byť viacero - zuby, rozvoj mozgu,... Treba len skúšať to bábätko uspavať najrôznejšími sposobmi, snažiť sa dodržiavať nejaký režim, veľa chodiť von. Postupne sa to upraví a prejde to, ale chce to čas. 🙂 Viem, že sa ti to ťažko počúva, ale vytvravaj, snaž sa hľadať spôsoby ako ho upokojiť, možno skús gél na zúbky kúpiť, či by nepomohol, dávať žmolitka do ruk a pod. Ale prejde eto a raz ti bude spať pekne 🙂

marianarem
19. sep 2024

Je to bezne, ten spanok babatiek je casto jeden velky chaos a meni sa to ozaj z nicoho nic a casto. Ja som dost tuzila po rezime a predvidatelnosti, ale na to som rychlo prestala aspirovat. V takych 8m uz vykrystalizoval taky prvy stalejsi rezim, to bolo pre mna take dobre odbobie. Viem, ze sa ti to teraz nezda, ale aj tvoje bude uz za chvilu vacsie a pride vacsia stabilita. Pri tych babatkach sa ale aj 3-4 mesiace niekedy zdaju ako vecnost.