Baby prosim poraďte mi :( som už zufala…4,5m babo..už sme aj po regresii, ale zaspavanie je jedna katastrofa :( večerne bolo doteraz jedna baseň a aj denné zhruba do 3.mesiaca, odvtedy sa to začalo kaziť, prešli sme si obdobiami zachvatov plaču pri zaspavani, potom prišlo uspavanie len na mlieku, potom len v nosiči, potom len na rukach, potom sama v postielke a teraz sme zasa len pri mlieku :( Nejaké rady? Tešila som sa obdobiu sama v postielke, ale trvalo to par dni. Mali ste to tiež niekto tak? Som z toho zufala lebo niektore bdele okna sa mi natiahnu na 4-5h čo je extremne pre tak male babo a potom mi plače od unavy až do hysaku sa dostane. Skušam všetky sposoby ale nič :(
Nedám rady, ale rozumiem. Mali sme to podobné. Úplne chápem tvojmu rozhorčeniu, ale stará známa veta je to len obdobie platí aj pri tomto. Dôvodov môže byť viacero - zuby, rozvoj mozgu,... Treba len skúšať to bábätko uspavať najrôznejšími sposobmi, snažiť sa dodržiavať nejaký režim, veľa chodiť von. Postupne sa to upraví a prejde to, ale chce to čas. 🙂 Viem, že sa ti to ťažko počúva, ale vytvravaj, snaž sa hľadať spôsoby ako ho upokojiť, možno skús gél na zúbky kúpiť, či by nepomohol, dávať žmolitka do ruk a pod. Ale prejde eto a raz ti bude spať pekne 🙂
Je to bezne, ten spanok babatiek je casto jeden velky chaos a meni sa to ozaj z nicoho nic a casto. Ja som dost tuzila po rezime a predvidatelnosti, ale na to som rychlo prestala aspirovat. V takych 8m uz vykrystalizoval taky prvy stalejsi rezim, to bolo pre mna take dobre odbobie. Viem, ze sa ti to teraz nezda, ale aj tvoje bude uz za chvilu vacsie a pride vacsia stabilita. Pri tych babatkach sa ale aj 3-4 mesiace niekedy zdaju ako vecnost.
To uz aj zubky sa mozu tlacit, mozno aj z toho je nervozne. My sme uspavali v kociku..vozili sme ho po byte a tak zaspal.