Jeden denný spánok u 9,5-mesačného drobca

bluubluu
19. nov 2024

Drobec ma 9 a pol mesiaca a už týždeň nám spi len jeden spánok okolo 13.00 q spi tak 2 až 3 hodinky.
Večer ide spať okolo tej pol 9 až 9
Spi celú noc a zobudí sa až ráno o 6.
Je to v poriadku ze ma už len tento jeden spánok.
Cez deň sa kľudne hraje
Ďakujem

really8
19. nov 2024

@bluubluu nevyhovuje ti to? Mate s tym nejake problemy? Alebo co riesis.

bluubluu
autor
19. nov 2024

@really8 nevadí mi to len všade čítam ze by mal mat 2 spanky. Nútiť ho spať nechcem to by bolo trápenie pre mňa aj pre neho.
Len mi to prišlo skoro a ci niekto to mal tiež takto ako my ze takto skoro 1 spánok

mamamasama
19. nov 2024

Ani jedno z mojich deti nemalo rovnaký spánkový režim. Ak je s tým on ok, buď aj ty.

bluubluu
autor
19. nov 2024

@mamamasama ďakujem

really8
19. nov 2024

@bluubluu urcite nie si jedina. Ak je dieta v pohode nevidim dovod hladat problem len pre to ze sa niekde nieco pise

svetlonos
19. nov 2024

@bluubluu
pozri si na nete - koľko spanku potrebuje 9 mesačne babetko. Je v norme. Síce ma jeden spanok ale dlhy.
Starší spával vtedy ešte 2x ale ráno vstal už o 4:00 🫣
Mladší ma 1,5 roka a už dlhšie ma tiež jeden spánok. Spocitaj si koľko spal spolu deň a noc. Vychádza ti to cca na 11-12 hodin. Pisi 12-15 takže je ok. Horšie by bili 3x spánok po pol hodine. No ale niekedy to neovplyvní-súrodenci, zuby atd. Ale máš to uolne fajnové. Večer prespi, cez deň potiahne dhy spánok. Idealne aj z toho dôvodu, že si môžeš lepšie plánovať deň. Náš do dvoch rokov spal 1x doobeda q 1x poobede. Takže žiadne veľké vychádzky nehrozilo. Náš sa budil okolo 14-14:30, kamoskina mala isla vtedy spat akurát.

maryetta
19. nov 2024

Moze sa to este zmenit. Ale z mojich 3 starsich deti vsetci okolo roka presli na jeden spanok.
Teraz mam 10-mesacnu a jej sa uz tiez podaril iba jeden spanok. Ak ma jeden tak spi 2-3hodky.
Ak ma aj dva spanky tak max hodinu jeden…

bluubluu
autor
19. nov 2024

@svetlonos ďakujem

lucia13022023
19. nov 2024

Za mňa je to skoro, ale to píšem len skrz moje dieťa, moj malý prechádzal v 9m na dva spánky z troch, ale každé dieťa je iné. Ak je spokojný, ak mu to vyhovuje, neriešila by som. Poznám deti, čo od roka nespali. A poznám také, čo sa ešte v štyroch rokoch vypýtali spat.

angeli121212
19. nov 2024

@bluubluu ono každé dieťa má inú spankovú potrebu ak je spokojný nie je o čom