Ahojte už neviem kde hľadať radu.Mám dcéru 17m do teraz spávala vždy dobre od malička..nemali sme vôbec nejaké väčšie problemy so spánkom.No posledných cca 6 týždňov je to katastrofa😭Denný spánok ok..zaspí rýchlo aj pospí cca 2 hodinky..no večer a v noci otras..večer kričí aj hodinu bez ohľadu na to čo robíme..či je na rukách či je v postielke..do teraz vždy chodila spať o 19:00-19:30 no teraz zaspí jedine tak o 21:00..to by bolo ok ale napr dnes sa zobudila o 3:00 v noci a absolutne nespala do teraz a je 6 ráno..stále kričí aj v postielke aj na rukách..keď si ju zoberieme do postele tak po nás akurat tak skáče..keby ju vezmem hrať sa tak je ok ale toto u mňa neprichádza do úvahy hrať sa v noci nechcem aby si na také zvykala..režim má jeden denný spánok medzi 12-14..už neviem čo mám robit..zuby to nie sú do teraz sme nikdy nemali problem ked jej rástli zuby..skúšala som dať aj brufen na noc ale bolo to to isté..nemáte niekto nejaké nápady čo by mohol byť problem a ako jej pomôcť??😭
Neviem doma nemáme tak teplo práveže..a že by bývala v noci 3 hodiny hore len kvôli teplu neviem..
Bud 18m regresia alebo ste prešli skoro na jeden spánok.
Obe moje deti prešli obdobím takéhoto nespania v noci. Pri oboch to bolo okolo roka, roka a pol. Pri synovi som sa snažila udržať tmu, ticho, nehrať sa. Aj tak nespal. Nervy sme mali všetci. Prešlo to samo po pár mesiacoch. Pri dcére keď to začalo tak som si povedala, že to kašlem a nebudem ju nútiť spať. Zobudila sa, šla som s ňou do obývačky na gauč, pustila rozprávku, dala hračky, ja som si vzala perinu a vankúš a pospávala som pri nej, kým sa hrala. Keď bola po 2-3 hodinách unavená, šli sme do spálne spať. Prešlo to samo po pár mesiacoch, potom spala normálne.
bude to 18m regresia. Za mna to bola ta najhorsia zo vsetkych. Tiez bol par tyzdnov hore kazdu noc par hodin a toto teplo tomu vobec neprida na pohode.. ako prisla, tak odide, len treba byt trpezlivy
Tiez som myslela že regresia len mi príde že už to trvá hrozne dlho..takmer 2 mesiace (mala medzi tym aj noci ktoré prespala celé..ale väčšinou teda nie)..predtym čo sme mali regresie tak to bol max tyzden a vôbec nie takato katastrofa ako toto🙃takže ak to je regresia tak za mna tiež najhorsie lebo nepomáha absolutne nič..no dúfam že to prejde lebo je mi aj jej luto že sa takto nevyspí..
Nie je to tymi horucavami? Aj ny dospeli mame problem pocas nich spat, aj nasa 3r zaspava ovela neskor.