Caute holky, mala ma dva rocky(čerstvo…) a potrebovala by som poradiť. Mala je v skutku dobre dieťa, v noci spi od 3 m celú noc.. sem tam samozrejme po ockovani alebo chorá to bolo horšie ale nič strasne…no a k veci,odkedy mala pred týždňom 2 roky, zhoršilo sa zaspávanie, place za tým koho Zrovna nevidí ale hysak ale potom to prestane, je taká upiskana, s malej otcom nie sme spolu ale stretávajú sa veľmi často a dnes išla k nemu a zase hysak mama a rev..toto nikdy nerobila,myslite si že to môže byt regresia aj keď priamo spánok sa nezhoršil? Ešte podotknem naučila sa nové veci začala riadne rozprávať,jazdit na kolobezke,plávať..ďakujem za rady.
@pribinak ďakujem za odpoved,snáď to čo najskôr prejde.
@alissa1222 chce to len trpezlivosť, veľa trpezlivosti
Bud pri nej ,ked sa da ju polub…. To prejde neboj sa.
Musi spracovat navstevu u otca, ma skok vo vyvoji, nevie si dat rady sama so sebou.pomoz jej s tym ,bud pri nej. Bude to lepsie casom
@biglovemom ale takto sa stretávajú už viac ako rok a vždy sa tam tešila,len aj dve noci dozadu pri zaspávaní mala pri mne taký hysak a že baba…preto to nepripisujem návšteve otca ani baba jej nemá prečo chýbať..keď je vedľa v miestnosti..ďakujem treba veľa vysvetľovať teda a dúfam že to prejde ❤️ ďakujem ti za radu
@alissa1222 aj moja sa skoro 2roky stretava s otcom ,a obcas su dni ked v tu noc zle spi,mrnci….😞
Vies ,deti rozmyslaju inak ako my dospely, ty si myslis nema jej preco chybat a ona moze chybat.mozno skus:vidim ze places za babkou (?) ,mozes jej dat pusu ….mozno jej to pomoze. Alebo chod rychlo objat babku…
Maju rozne obdobia ,dolezite je byt s nou ,nehnevat sa nanu…musi sa naucit spracovat vsetko.
@biglovemom áno tomu rozumiem a snažím sa tak ,len je to pre mna nové a chcela som poradiť,ďakujem ti !! ❤️
@alissa1222 🤗😊
@alissa1222 obdobie vzdoru a dieťa pochopili, že plač je vynikajúca metóda, aby dosiahla čo chce