Dvojročná začala mať problém so zaspávaním

alissa1222
25. jún 2024

Caute holky, mala ma dva rocky(čerstvo…) a potrebovala by som poradiť. Mala je v skutku dobre dieťa, v noci spi od 3 m celú noc.. sem tam samozrejme po ockovani alebo chorá to bolo horšie ale nič strasne…no a k veci,odkedy mala pred týždňom 2 roky, zhoršilo sa zaspávanie, place za tým koho Zrovna nevidí ale hysak ale potom to prestane, je taká upiskana, s malej otcom nie sme spolu ale stretávajú sa veľmi často a dnes išla k nemu a zase hysak mama a rev..toto nikdy nerobila,myslite si že to môže byt regresia aj keď priamo spánok sa nezhoršil? Ešte podotknem naučila sa nové veci začala riadne rozprávať,jazdit na kolobezke,plávať..ďakujem za rady.

pribinak
25. jún 2024

@alissa1222 obdobie vzdoru a dieťa pochopili, že plač je vynikajúca metóda, aby dosiahla čo chce

alissa1222
autor
25. jún 2024

@pribinak ďakujem za odpoved,snáď to čo najskôr prejde.

pribinak
25. jún 2024

@alissa1222 chce to len trpezlivosť, veľa trpezlivosti

biglovemom
25. jún 2024

Bud pri nej ,ked sa da ju polub…. To prejde neboj sa.
Musi spracovat navstevu u otca, ma skok vo vyvoji, nevie si dat rady sama so sebou.pomoz jej s tym ,bud pri nej. Bude to lepsie casom

alissa1222
autor
25. jún 2024

@biglovemom ale takto sa stretávajú už viac ako rok a vždy sa tam tešila,len aj dve noci dozadu pri zaspávaní mala pri mne taký hysak a že baba…preto to nepripisujem návšteve otca ani baba jej nemá prečo chýbať..keď je vedľa v miestnosti..ďakujem treba veľa vysvetľovať teda a dúfam že to prejde ❤️ ďakujem ti za radu

biglovemom
25. jún 2024

@alissa1222 aj moja sa skoro 2roky stretava s otcom ,a obcas su dni ked v tu noc zle spi,mrnci….😞

Vies ,deti rozmyslaju inak ako my dospely, ty si myslis nema jej preco chybat a ona moze chybat.mozno skus:vidim ze places za babkou (?) ,mozes jej dat pusu ….mozno jej to pomoze. Alebo chod rychlo objat babku…
Maju rozne obdobia ,dolezite je byt s nou ,nehnevat sa nanu…musi sa naucit spracovat vsetko.

alissa1222
autor
25. jún 2024

@biglovemom áno tomu rozumiem a snažím sa tak ,len je to pre mna nové a chcela som poradiť,ďakujem ti !! ❤️

biglovemom
25. jún 2024

@alissa1222 🤗😊