Dojčenie dieta a zlé nočné spanie

timulicek
16. aug 2024

Ahojte.Potrebovala by som poradiť .Mám 6 mesačného malého a je plne kojení. Ide o to ,že v noci sa mi strašne veľa krát budí. Premýšľam že ho naučím na dudlík, no jeden čo som kupila zatiaľ odmieta .Alebo mi kľudne poraďte čo pomohlo vám, ak ste mali tiež taký nejaký podobný problém. Ďakujem

zooeynka
16. aug 2024

@timulicek u nas pomohlo az zrusenie nocneho dojcenia....ale teda nie pri 6 mesacnom...tiez dudel nezabral:/

beata_k
16. aug 2024

@timulicek Nieco mu vadi. Na to, co to je musis prist uz sama. Moze mu byt horuco, stitok ho skriabe, plienka mu nesedi, je smadny, ak ma postel pod oknom tak na neho moze tahat....som skor za to, ze je smadny.

timulicek
autor
16. aug 2024

@beata_k jhaj a ešte spáva somnou .nie je sám v postieľke. Takže priestoru má až až. Spáva len v pyžamku ,ani nie je pod dekou. Skúsim si ho odsledovat .Ale môže byt že v týchto horúčavách je viac smädný. Ďakujem

timulicek
autor
16. aug 2024

@zooeynka tak som zvedavá. Obávam sa aj toho zrušenia keď na to príde .Ale ďakujem

beata_k
16. aug 2024

V pyzamku mu je isto horuco. Moje deti spali v plienke

petruldo
16. aug 2024

@timulicek u sestrinho malého nastalo zlepšenie spanku po odstavení od nočného kojenia, ale to bol starší ako tvoj

ivangeline
16. aug 2024

Nie je to dojčením. Sú pokojne deti a tie menej…

timulicek
autor
17. aug 2024

@ivangeline zaujímavé, doteraz bol vždy pokojný. Toto trvá tak dva týždne.

ivangeline
17. aug 2024

@timulicek … regres je každé 3m, zuby môžu ísť, skúšate prikrmy možno,..

milanemila
17. aug 2024

@timulicek ja podla svojich deti a deti kamosiek nadobudam nazor, ze prpste su deti, kt spia dobre a su take, kt spia zle a zial to treba vydrzat 🤷🏼‍♀️
Ja som obidve deti kojila a spali dobre, ak sa nedeje nic vynimocne ako choroba, zuby alebo horucavy ako teraz, tak prespali celu noc alebo sa zobudili 1x na kojenie. Cumlik nemali ani jeden.
Dnes moja 4,5r napriklad spala do 10 a to isla vecer 20:30 spat, cely den bola v uzasnej nalade, lebo nemusela vstavat o7 do skolky :D proste ja mam evidentne spachtosov.

timulicek
autor
18. aug 2024

@milanemila to si aj ja prosím 😂mám chlapca 2roky a 1 mesiac. Od mala zlé spanie .vstáva každý deň o 5tej .počas dna aktívny, vybehá sa. Chodí spať o 19:30 a aj tak vstane o 5tej 😆teno 6 mesačný, doteraz dobre a tieto posledné da týždne od pol noci ,každú hodinu hore 🤦‍♀️

timulicek
autor
18. aug 2024

@milanemila starší 2roky a 1mesiac prespí celú noc aj keď skoro vstáva..tento 6 mesačný posledné dva týždne, od polnoci každú hodinu hore ..

milanemila
18. aug 2024

@timulicek hej no mne teraz v tychto teplach tiez vstava mensi v noci na kojenie, lebo je smadny chudak. Mam kamosku a jej ani jedno doeta nespi este ani to starsie 3 rocne, chodi chudatko ako matoha, takze chapem ake je to tazke a ze clovek sa snazi zo zifalstva uz hocico vyskusat 🙈 drzim palce, nech sa to co najskor zlepsi ❤️

timulicek
autor
18. aug 2024

@milanemila ďakujem ❤️