Do koľkých mesiacov spinkali vaše detičky v zavinovačke?

30. sep 2024

Ahojte, do koľkých mesiacov spinkali vaše detičky v zavinovačke? Naša má 4 mesiace a na noc musí mať zaviazané rúčky. Nechať kým bude sama chcieť alebo začať odúčať? Pripadne nejaké rady ako odučiť?

veronika_sk000
30. sep 2024

my sme bojovali do 8 mesiacov, musela som dat usit vacsie a tensie zavinovacky, potom to zacal sam nejako bojkotovat, ale bolo to narocne, nechcel byt uz zviazany, ale na druhej strane nevedel bez toho zaspat..pri druhom zavinovacku nechcem ani vidiet 😂

aaadkaaa
30. sep 2024

Do 7 mesiacov bola v ulitke

petra7797
30. sep 2024

Prvá do 7 mesiacov niečo strašné ....a druhá cca asi 2 týždne 🤣

kavasmliekom
30. sep 2024

Vôbec, už v pôrodnici boli bez, spali na brušku 🙈 samozrejme pod dohľadom.

dzescebuly
30. sep 2024

Moj syn do roka a pol 😁ale to musela byť hrubá perova perinka,žiadna tenká zavinovačka.a bol by v nej aj dlhšie ale bolo akurát leto a veľké horúčavy

petronellla87
30. sep 2024

Do 6 mesiacov. Potom sa začala pretacat a začala jej zavinovačka vadiť, ale zároveň nechcela spať bez nej🙈 čarovné obdobie😅😅😅

riyadh
30. sep 2024

Zavinovacku som v zivote nepouzivala, deti narodene mimo sk

diewcatqoo
30. sep 2024

Syn bol v zavinovacke asi do pol roka, on potreboval byt zavinuty. V lete, ked boli horucavy, tak som ho viazala do obycajnej latkovej plienky. Dcera vobec, uz v porodnici sa zo zavinovacky dokazala vykopat. Obe deti narodene mimo Slovenska.

simca06022011
30. sep 2024

cca 2-3mesiace ale my sme ju potom davali na volno (tu na suchy zips, nie viazacu) + neskor sa pouzivala tak, ze som ju nezapinala:D mala ju vlastne miesto paplona.

maryetta
30. sep 2024

Nooo tato najmensia cca 7-8 mesicov.
Starsia dcera vyse roka. Uz jej ruky aj nohy trčali ale musela byť stiahnuta.
Napr prvy syn bol v perinke iba v nemocnici on ani perinku ani zavinovacku nechcel.

luciaruz
30. sep 2024

My iba do 3 mesiacov, ale nasej malej je totalne jedno, že kde a ako zaspí 😆

marianarem
30. sep 2024

My sme museli zvazovat rucky do 8m, inac bol.horor. Tiez sme potom presli uz na ulitky.

milanemila
30. sep 2024

Ani jedno nechcelo byt v zavinovacke, uz od takych 2m to bolo u nas uplne nepouzitelne a to sa bavime o tej relativne volnej hrubsej takej podobnej ako perinka. Ked som ich chcela zaviniut do tych ulitiek alebo elastickej plienky nech su “na pevno”, tak to bol koniec sveta 🤷🏼‍♀️ doteraz sa mi maly 1,5 rocny nechce ani paplonom zakryt, iba tak na volno lezi 🤷🏼‍♀️ a starsia sa zacala aspon zajryvat asi v 3 rokoch.
Tym chcem povedat, ze kazde dieta je ine a vacsina zarucenych rad nie je aplikovatelnych na kazde z nich.
Ak tvojmu babatku vyhovuje zavinovanie, tak by som to vobec neriesila a robila tak, aby sa dobre vyspinkala a kludne dokedy to bude potrebovat. Kamoskyn maly uz velkou castou tela trcal zo zavinovacky, ale tu vrchnucast a rucky mal rad zavinuti.

biba_18
30. sep 2024

môj vôbec lebo sa nezmestil 🙂 možno fakt len pár prvých dní ...

tetapetra
5. okt 2024

6m potom do roka spal len na zavinovačke🤦🏻‍♀️. Jednoducho musela tam tá zavinovačka byť.