Do akého veku ste dávali spací vak?

xtina1711
25. nov 2023

Ahojte baby do akého veku ste dávali spací vak? Malá má.2r vyhovuje jej a každý už do mňa že by mala mať vankúš a perinu..ale ona neznesie nič v postieľke fakt že nič iba svojho mojkaca..jasne že ju do toho nenutim a nechystám sa to enit len ma to zaujíma..ďakujem🙂

anjelicek26
25. nov 2023

Ja som do 1.5 roka.. nechala by som dlhsie,ale uz boli bez plienky a to aj v noci a rano to zdrzovalo na nocnik....Rob si po svojom a ako to vyhovuje vam...

13uzivatelka11
25. nov 2023

Malý ma tri roky a pod perinou stále nevie spať. Ja si ten vak neviem vynachváliť a budem po používať dokedy nebude chcieť sam spávať pod perinou

annalena
25. nov 2023

@xtina1711 najstarsia asi do 6 rokov , prostredna do 4 a najmladsi mal nieco cez 3 roky - ten uz aj preto, ze videl sestry a chcel byt tiez "velkac" a spat pod perinou a kvoli navleckam s oblubenym motivom 🙈😂

kaktusik007
25. nov 2023

@xtina1711 dovtedy kym sa do nich zmestili..... a potom som este usila taky fakt veliky 😜 - proste paplon odkopali, prikryvala som 100x za noc..... vak bola istota ze sa neodkopu ;)

mima172
25. nov 2023

My sme sa dali preč vak, keď sme dcére zrušili postieľku a spávala na svojej posteli, to mala čerstvo dva roky. Hoci mala vaky s nohami, aj tak sa jej zle schádzalo z postele. Teraz má 3 a pol, paplón je úhlavný nepriateľ, tak spáva v plyšovom pyžamku.

alexandraas
25. nov 2023

Moj mal v septembri dva a davam ho do spacieho vaku s nozickami,zatial neprotestuje😁

x_mery_x
25. nov 2023

Teraz bude mat 4roky a stale ma spaci vak, hlavne teraz na zimu sme kupili hruby, lebo on sa vzdy odkope a ja nechcem, aby spal odokryty, ved to by aj mne bola zima :D v lete mava tenky, ked su zas uplne horucavi, tak vtedy nedavame.

marianarem
25. nov 2023

@xtina1711 Moj mal tak do 3 rokov. Potom uz sam chcel spavat pod perinou, pripadalo mu to utulnejsie. Inac som to neriesila, kde je napisane, ze dieta (alebo akykolvek clovek) ma spavat na vankusi a pod perinou? Kazdy moze spat ako chce, hlavne nech je spanok co najkvalitnejsi.

leniel
26. nov 2023

@xtina1711 obaja moji spavaju v spacich vakoch s nohami. maly 2 rocny maximalne spokojny, starsia 5 rocna uz niekedy nechce a pyta si klasicky paplonik... ale aj tak je potom vacsinu casu na nom a nie pod nim 🙄

cali2016
28. nov 2023

@xtina1711 baby, kde kupujete vaky pre vacsie deti?moja ma 22 mesiacov a problem najst vak pre jej vek...

xtina1711
autor
28. nov 2023

@cali2016 ja mám z Lidla.velkost 110 a mala má 2roky

lucilaines
28. nov 2023

Moj syn bude mat 5 a pol a stale ma spaci vak s nohami. Kupujem z toddiebag a este tusim dve velkosti mame v rezerve, ked z neho vyrastie 😀